2777
2789
عنوان

یه سوال

65 بازدید | 8 پست

خانوما شما اگه بخواین ابروهاتونو میکرو کنین ..یا هر تتویی توی صورتتون انجام بدین 

یه نفر رو بهتون معرفی میکنن که کارش خیلی خوبه ولی سنش کمه و یه ادم سن بالاتر ولی بنظر پرتجربه

حاضرین پیش ادم کم سن و با استعداد انجام بدین یا ترجیح میدین یه خانوم سن بالا و با تجربه براتون انجام بده؟

این سوال و‌مپرسم چون شنیدم تو خدمات تتو به سن های پایین، خانوما کمتر اعتماد میکنن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم سن و با استعداد چون اونی ک استعداد داره از اموزش جدید تری این جرفه رو یاد گرفته و اگه داره اون کارو انجام میده پس مدرکشو داره و بهتر میتونه قرینه سازی کنه و گند نزنه 

سن بالاهم خوبه ولی اگه کارشو بلد نباشه نه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
مرسی😐

ببین من یه نظریه دارم شما میتونی قبول نکنی  یه دکتر کلی درس میخونه کلی دوره میبینه کلی عمل میکنه بعد یه بخیه میزنه ناجور میشه و کلی مکافات حالا این دوره های ارایشگری که معلوم نیست کجا داده میشه و چجوری بعد اینجور کارها کاملا سلیقه ای هست من یه ارایشگاه برای مراسم میرم کلی خودخوری میکنم چرا پولم رو حروم کردم بعد بیام بدن سالم و رو بدم دست قشر از دماغ فیل افتاده ارایشگر (ارایشگر های عزیز لطفا من رو نخورید😭😭😭😭😭)

ببین من یه نظریه دارم شما میتونی قبول نکنی  یه دکتر کلی درس میخونه کلی دوره میبینه کلی عمل میکن ...

شخصیتا متفاوته عزیزم ..اون آرایشگرم برا اینکه به اون حد برسه کلی دوره دیده و هزینه کرده ..ولی خب اینکه بعضیا اخلاق ندارن رو قبول دارم⁦♥️⁩