2777
2789

خیر

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

میگن یک سال هلیلیه سیاه صبح ها ناشتا بخور.

بعد از ۶ ماه تازه شروع میکنه نتیجه دادن .

من کلی از موهام سفیده الان ک شیر میدم گفتم شاید مشکلی داشته باشه ولی بعد دوران شیردهیم حتمن استفاده میکنم .در ضمن برای بینایی هم خیلی خوبه.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میگن یک سال هلیلیه سیاه صبح ها ناشتا بخور. بعد از ۶ ماه تازه شروع میکنه نتیجه دادن . من کلی از موه ...

منم اینو شنیدم هلیله سیاه و تو خرد کن میریزن وبااب قاطی میکنن وقرص کوچک درست میکنن

میگن یک سال هلیلیه سیاه صبح ها ناشتا بخور. بعد از ۶ ماه تازه شروع میکنه نتیجه دادن . من کلی از موه ...

منم اینو شنیدم هلیله سیاه و تو خرد کن میریزن وبااب قاطی میکنن وقرص کوچک درست میکنن

اخه میگند نباید هوا بخوره همون وقت باید مصرف کنی اینقدرم تلخه که ادم عطاش را به لقاش میبخشه 

آخه تو گوله کوچک مثل قرص درست میکنی حالا هر سری پنجاه شصت تا  میزاری یخچال هر روز یکی رو قورت میدی 

آخه نتیجش صد در صد هست من میخوام هربار تعدادی قرص درست کنم واسه ی مدت یعنی میشهبا عسل 

من فعلن امتحان نکردم نمیدونم قطعی یا نه 

.ولی داروهای طب سنتی در صورتی جواب میدن ک دایم مصرف کنی . عطاریه گف ۶ ماه مصرف کنی اونوقت تازه تاثیرشو نشون میده.من ک حتمن مصرف میکنم خسته ام از این موهای سفید.

من فعلن امتحان نکردم نمیدونم قطعی یا نه  .ولی داروهای طب سنتی در صورتی جواب میدن ک دایم مصرف ک ...

نگفته که موهای ک بر اثر بالا رفتن سن هست سیاه میکنه یا فقط سفیدی زود رس من 28 سالم ولی موهای جلوی سرم سفید شده خیلی 

نگفته که موهای ک بر اثر بالا رفتن سن هست سیاه میکنه یا فقط سفیدی زود رس من 28 سالم ولی موهای جلوی سر ...

منم ۲۴ سالمه عزیزم و کلی از موهام سفید شده .من تو نت خوندم پیر و جوون نتیجه گرفته بودن