2777
2789
عنوان

از دسته شوهر نفهمم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 39 پست
از خداتم باشه

خوب اخه چرا باید همش بگه ما که اصلا نمیخواستیم بریم ولی اگه کرونا هست برا همه هست نمیشه دامادا ناقل نباشن فقط عروس ناقل باشه  

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه مامانت میگه نیا خونه ما شاید به خاطر سلامتی خودش نمیگه به خاطر شما میگه که باردارین. شوهرت ...

میدونم مامانم بخاطر خودمون میگه ولی جز اونا و اونجا جایی نداریم. شوهرمم با سرکار رفتن و بیرون رفتنش مشکلی ندارم ولی اینکه تواین اوضاع هم فکر مشروب خوری و دورهمی باشه برام غیرقابل تحمله

میدونم مامانم بخاطر خودمون میگه ولی جز اونا و اونجا جایی نداریم. شوهرمم با سرکار رفتن و بیرون ...

بشین راجب این موضوع باهاش صحبت کن . بگو من حامله هستم و الان استرس رو جنین تاثیر میذاره

والا شوهرمنم باداداشش رفت  بیرون دوراشو زد منم پاگاز واس این آقا افطاری میساختم

کلا منطق ندارن و هرکاریم بکنن فک میکنن درسته و ما وظیفمونه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
2790
2778
2791
2779
2792