2777
2789
عنوان

از دسته شوهر نفهمم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 39 پست

مادرشوهر منم همش تلفنی میگه یه وقت نیایید ولی همش خواهرشوهرم اینا اونجان حالا ما هم قصد نداشتیم بریم اصلا ولی تاکید میکنه که نیایید 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم .شاید 

اینجوری بوده حتما.بد به دلت راه نده

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

شوهرت انقدری نفهم هست که پول بهت نده به حرف مامانش باشه یکسره برات ناز کنه قهر کنه بی وفایی کنه نتونی بهش تکیه کنی؟؟؟؟؟

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
والا شوهرمنم باداداشش رفت  بیرون دوراشو زد منم پاگاز واس این آقا افطاری میساختم

حالا ما از8منتظر آقاییم شام بخوریم میگه سرکارم ده دیقه ای میام ده دیقه شده الان رسیده بیشور

شوهرت انقدری نفهم هست که پول بهت نده به حرف مامانش باشه یکسره برات ناز کنه قهر کنه بی وفایی کنه نتون ...

هرجور نفهمی داره .حالا پولم به زور میگیرم ننه ذلیل هم ک نگو بااونش کناراومدم

مادرشوهر منم همش تلفنی میگه یه وقت نیایید ولی همش خواهرشوهرم اینا اونجان حالا ما هم قصد نداشتیم بریم ...

از خداتم باشه

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
مادرشوهر منم همش تلفنی میگه یه وقت نیایید ولی همش خواهرشوهرم اینا اونجان حالا ما هم قصد نداشتیم بریم ...

حالا ما اصلا جایی نداریم نه کسی داریم نه جایی جز خونه پدریم که اونم نهایت هفته ای یبار میرفتم ک مادرم زیادی دید .مادرشوهرمم میگه بیاین ولی رعایت نمیکنن نمیریم 

عزیزم اگه مامانت میگه نیا خونه ما شاید به خاطر سلامتی خودش نمیگه به خاطر شما میگه که باردارین. شوهرتونم از بیرون میاد بگید بره حموم و لباساشو ضد عفونی کنید و بندازین تو ماشین بهش بگو ماسک و دستکش استفاده کنه بیرون . مردا رو نمیشه خیلی هم تو خونه نگه داشت کلافه میشن. 

2790
2778
2791
2779
2792