2777
2789
عنوان

خب خب😎

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 27 پست
😂😂😂  پروفایلت...بعد جالب اینجاس کلی مشاوره میدیم اخر سر کارخودشونو میکنن

😂😂😜😜آره باز دوباره تاپیک میزنن😂😂 کاسه ب دست و دوباره این روند ادامه خواهد داشت... 

😂😂😜😜آره باز دوباره تاپیک میزنن😂😂 کاسه ب دست و دوباره این روند ادامه خواهد داشت... 

بعد میگن توروخدااا چرا تاپیک قبلیم نمیاین   انگار ما شلغم بودیم تو اون تاپیک🙄🙄😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣👍❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
ببخشید اسباب پذیرایی فراهم نیست😂

فدات شم  ما قبلا نمک گیر شدیم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بعد میگن توروخدااا چرا تاپیک قبلیم نمیاین   انگار ما شلغم بودیم تو اون تاپیک🙄🙄😂😂

😂😂😂 

بعد کلی تایپ کردن و فشار اوردن ب مخچه و سلولهای خاکستری.... بعضیاشون میان میگن ببخشید قران رد براتون تفسیر میکنم فقط کاری کنید تاپیکم بترکه.. 😑😑😂😂

مبارک باشه  🤣

همچنین قوربونت😌❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
😂😂😂  بعد کلی تایپ کردن و فشار اوردن ب مخچه و سلولهای خاکستری.... بعضیاشون میان میگن ببخش ...

براتون  بقره میخونم   از اخر ب اول  فقط بترکونین😂😂😂

میگم  چشم داشت ندارن همینه دیگههه😎

ارع دیگ بالاخرع شاگردی کردیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فدات شم من جلو شوما لنگ میندازم😍🤣

خوب کاری میکنی خداوکیلی استاد