2777
2789
عنوان

iui

73 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من نوزده سالمه دوساله عروسی کردم بچه ندارم شش ماه اقدامم باردار نشدم رفتم دکتر من تنبلی تخمدان خفیف داشتم که با دارو حل شد شوهرمم سالمه ولی منتها من بچه دوقلو خیلی خیلی دوس دارم یعنی حاظرم تحت هرشرایطی که شده داشته باشم من میتونم آی یو آی کنم که حتمی بشه؟ 

دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نیاز به ای یو ای نیست

داروی تحریک تخمدان بخوری.تخمکای بیشتری داشته باشی ،شوهرت هم سالم باشه،احتمال دوقلویی میره بالا.

بارداری دوقلویی سخته..ریسک نکن 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نیاز به ای یو ای نیست داروی تحریک تخمدان بخوری.تخمکای بیشتری داشته باشی ،شوهرت هم سالم باشه،احتمال ...

دکترم گفت با دارو فقط بیست درصد احتمال داره 

دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده   
دکترم گفت با دارو فقط بیست درصد احتمال داره 

خب ای یو ای هم 20درصده

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
ای یو ای با اقدام طبیعی هیییچ فرقی نداره واسه اوناییه که اسپرم همسرشون ضعیفه

ممنون که گفتین 😍

بچه ها کسی هس اینجا کرمانشاهی باشه؟ آدرس یه دکتر زنان خوب میخام