2777
2789

من 80 درصد اخلاقاو ویژگی های همسرم همونی بود که قبلا میخواستم جذب کنم 20 درصد خطا داشته ولی 80 درصد دقیقا همونیه که میخواستم 

میشه گفت 100% زندگیم جذبیه که قبلا میخواستم 

الان که دارم فکرشو میکنم میگم چرا قبلا بیشتر از اینارو نمیخواستم 

الانم درحال جذب چیزای بزرگ ترم و یه نمونه اش اینکه طلا میخواستم ولی پول نداشتم انگار از همه جا داره پول دستمون میاد که به امید خدا بیشتر از اونچیزی که مد نظرم بود واسم جمع شده و میخوام برم خرید  😍 

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
من 80 درصد اخلاقاو ویژگی های همسرم همونی بود که قبلا میخواستم جذب کنم 20 درصد خطا داشته ولی 80 درصد ...

ته دلت مطمئن بودی خدا همونی که میخوای رو بهت میده؟اصلا شک نمیکردی یا ناامید نمیشدی یه وقتایی؟یا دلشوره نمیگرفتی نکنه نشه؟

از نظر شکل وظاهرم همونیه که میخواستی؟

اگر نظرت مخالفه منه ریپلای نکن چون احتمال رنگی شدنت هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته دلت مطمئن بودی خدا همونی که میخوای رو بهت میده؟اصلا شک نمیکردی یا ناامید نمیشدی یه وقتایی؟یا دلشو ...

دقیقا همونه 

نمیدونم الان احساسای اون موقع ام یاد نیست دقیق ولی آره کاملا اطمینان داشتم که چیزی که میخوامو به دست میارم شکرگذاری خیلی تاثیر داره 

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
دقیقا همونه  نمیدونم الان احساسای اون موقع ام یاد نیست دقیق ولی آره کاملا اطمینان داشتم که چیز ...

خداروشکر 

انشاالله همیشه خوشبخت باشی

اگر نظرت مخالفه منه ریپلای نکن چون احتمال رنگی شدنت هست