2777
2789
عنوان

گیلیسیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 67 پست
راستی این دوستی ک گفتن با گلاب بزن فقط حواست باشه گلاب به موهات نزنی سفید میشن. با آبم میتونی بزنی ...

ازگیلیسیرین چه استفاده ای کردی ؟

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم😘😊

برای خشکی دستم خوبه ؟

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
یعنی گلاب به مو بزنی سفید میشه ؟

من میزدم اون مدت استفادم.ولی اینجا چند وقت پیش شنیدم سفید میشه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
ازگیلیسیرین چه استفاده ای کردی ؟

الان یخورده کار دارم.صدام بزن.وقتم آزاد شد میام میگم دقیق چیکارا کردم.طولانیه😁😁😁😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من میزدم اون مدت استفادم.ولی اینجا چند وقت پیش شنیدم سفید میشه

نمیدونستم...مرسی که گفتی 

برای خشکی دستم خوبه ؟

خشکی پوستو نگو که دلم خووووونه😭

نه فقط بره لک های پوستی حرف نداره

من بره خشکی پوست روغن زیتون یا نرم کننده میزنم اما فایده نمیبینم😏

میخوام برم ازداروخونه کرم آبرسان سوپربخرم

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
خشکی پوستو نگو که دلم خووووونه😭 نه فقط بره لک های پوستی حرف نداره من بره خشکی پوست روغن زیتون یا ...

بعد حمام روغن نارگیل به دستت صورتت پاهات بزن عالیه 

خشکی پوستو نگو که دلم خووووونه😭 نه فقط بره لک های پوستی حرف نداره من بره خشکی پوست روغن زیتون یا ...

روغن زیتون نزن اگه میزنی با کرم ساده قاطی کن بزن پوستو تیره میکنه

باهاش ماسک دست درست میکنم

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
باهاش ماسک دست درست میکنم

چه ماسکی ؟میشه بگی ؟

چه ماسکی ؟میشه بگی ؟

۱ق چ خ شکر 

۱۰قطره ابلیمو 

۱ق غ خ گلیسیرین 

مثل اسکراب میشه آروم دستارو پنج تا ده مین ماساژ میدی باهاش و میشوری 

بعد اولین بار استفاده هم متوجه تغییر میشی

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
۱ق چ خ شکر  ۱۰قطره ابلیمو  ۱ق غ خ گلیسیرین  مثل اسکراب میشه آروم دستارو پنج تا ده ...

مرسی دوست جونی 😘😘😘😘😘