2777
2789
نه عزیزم چون بیوست شدی اولو درد داری چون ببخشید مدفوع سفت شده اونجاست به بعدش که بری دستشویی شکمت کا ...

پ پدرم در میاد😐شدیدا استرس گرفتم یعنی اون اولش.. مرسی عزیزم بابت راهنماییت

آره من الان نزدیک سه چهار روزه یبوستم صبح تاپیک زدم خانما گفتن که عسل و سیاهدانه و سبزیجات بخور هرچی ...

عزيزم ببخشيد دفع اصلا نداشتين؟

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس عزيزم كلا كاربردش همينه. احتمالا يه بارم استفاده كني كافيه. ولي بعد بندازش دور. اگه عادت كني دي ...

آره من روزایی که شکمم خوب کار میکنه رعایت نمیکنم بعدش به این روز میوفتم. آره میگن که انگاری مصرف زیادش باعث میشه تو آینده یبوست های شدیدتری بگیری 

شربت نیستا قرصه

بله حراسم نبود درستش كردم. ببين اگه واقعا سه روزه هيچ دفعي نداشتي برو دكتر. درد شكم نداري؟

بله حراسم نبود درستش كردم. ببين اگه واقعا سه روزه هيچ دفعي نداشتي برو دكتر. درد شكم نداري؟

چرا دلدرد و دلپیچه و نفخ دارم. ولی خب میگم دیگه چون درد دارم نمیتونم زیاد فشار بیارم 

چرا دلدرد و دلپیچه و نفخ دارم. ولی خب میگم دیگه چون درد دارم نمیتونم زیاد فشار بیارم  

عزيزم سه روز بدون هيچ دفعي خدايي نكرده ممكنه مشكلي وجود داشته باشه. انشاالله كه چيز مهمي نيست ولي براي احتياط برو دكتر عزيزم و خودت هيچ دارويي مصرف نكن. بازم تاكيد ميكنم اگه هييييچ دفعي نداري برو دكتر. اگه داشتي كه لازم نيست

آره من الان نزدیک سه چهار روزه یبوستم صبح تاپیک زدم خانما گفتن که عسل و سیاهدانه و سبزیجات بخور هرچی ...

عزیزم شما یا همون سیلاکس بخور یا گل محمدی دم کن بخور صد در صد جواب میگیری

ماهی خانوممم