2777
2789

گرد رو آسیاب کن و تو قابلمه بدون روغن تفت بده و آب بریز بزار بجوشه حرارت کم باشه ۴ ساعت بجوشه بعد یا قلقلی درست کن یا مرغ مزه دار شده رو سرخ کن و با پیاز نیم پز کن و بریز تو گردوها و رب انار بزن و یه قاشق شکر و آبلیمو برای طعم ملسش نمکشو اندازه کن بزار جا بیوفته آخر سر هم زعفرون😋

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای الان میان میگن بیسکوییت و قرص اهن بریز نریزی خواهر چند نفر ریخته بودن خیلی بد شده بود

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

من اول پیاز رو ریز و نگینی تفت میدم. بعد گردو رو قاطی پیاز میکنم و تفت میدم. بعدش اب سرد اضافه میکنم که به گردوها شوک وارد بشه روغن پس بده. میزارم یکم جا بیافته. بعد بهش رب انار اضافه میکنم. 

بعدش مرغ و با پیاز و ادویه آبپز کردم. میریزم داخل خورشت. 

من معمولا 2 قاشق شکر هم میریزم خیلی طعمشو اینجوری عالی میشه طبق سلیقه ما. میزارم اروم اروم بپزه. خودش سیاه میشه و غلیظ. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
وای الان میان میگن بیسکوییت و قرص اهن بریز نریزی خواهر چند نفر ریخته بودن خیلی بد شده بود

هان. 😳😳😳😳😳😳😳😳😳

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 

اول پیاز رنده کن پیاز ب همه خورشت ها لعاب میده‌.

گردورو قشنگ خوردکن ک پودر بشه

پیاز سرخ کردی گردورو اضافه کن با مرغ زیرشو خیییلی کم کن  بزار با آب بپزه باید زود بزاری تا قشنگ جا بیوفته مثلا برای شب ساعت ۱ بزار

بعد دوساعت ی قاشق رب گوجه اضافه کن ک اخرش رنگش سیاه بشه ما فسنجونو شیرین درست میکنیم ن خیلی شیرین ملس  بعد شیره بریز تا جایی ک یکم شیرین بشه و نیم ساعت مونده بیاری رب انار بزن عالی میشه شک نکن