2821
2789
عنوان

صاحبخونه ی .....

250 بازدید | 26 پست

بچه ها بغض امونم نمیده

ما دو ماه پیش ماشینمون یهویی خود بخود آتبش گرفت. جلوی در پارک بود . ما خم زیر زمین میشینیم اصلا از کوچه هیچ خبری نداریم . ساعت ۴ صبح همسایمون زنگ زد ماشینتون داره میسوزه.

حس منو درک میکنید که با چه حالی رفتیم بیرون و کاپوت کلا آتبش گرفته بود و موتور و داخل کاپوت کاملا نابود شد. آتش نشانی اومد. کلانتری اومد. با بدبختی خاموش شد. همسایه ها اومدن. ما از استرس مردیم . ولی صاحبخونه از همه دیرتر اومد و خیلی هم زود رفت.

یک هفته بعدش کرونا همه گیر شد و قرنطینه شدیم و بیکار.

حالا دیروز صاحبخونمون اومده میگه شرمنده تا تیر پاشید . دنبال خونه باشید من میخوام تعمیرات کنم.

بخدا دارم میسوزم. ما همیشه از خوبیشون تعریف میکردیم. الان که صاحبخونه ها همه دارن اجاره هاشونو میبخشن ایشون این کارو با ما کرد😔😔😔

تو رو خدا هوای مستاجراتونو داشته باشید

#‍ انسان باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید واقعا تعمیرات داشته باشن.ما طبقه بالامون یکی بود،بعد چون شست و شو خیلی زیاد داشت باعث شد خونمون نم بکشه ماهم گفتیم یه ماه زودتر بلندشید میخوایم تعمیرات بکینم

شمارش معکوس برای نابودی زن داداش.  زمان باقی مونده:17 روز

چه بی معرفت 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
خب شاید واقعا تعمیرات داشته باشن.ما طبقه بالامون یکی بود،بعد چون شست و شو خیلی زیاد داشت باعث شد خون ...

به مظرت ایشون که شرایط ما رو دیده بود ، نمیتونست یکم صبر کنه. واقعا وضعیت خونه اینقدر اورژانسی بود؟!!!

به مظرت ایشون که شرایط ما رو دیده بود ، نمیتونست یکم صبر کنه. واقعا وضعیت خونه اینقدر اورژانسی بود؟! ...

حق داری ولی خب زودتر بهتون گفته.

شمارش معکوس برای نابودی زن داداش.  زمان باقی مونده:17 روز
به مظرت ایشون که شرایط ما رو دیده بود ، نمیتونست یکم صبر کنه. واقعا وضعیت خونه اینقدر اورژانسی بود؟! ...

عزیزم‌بحث پول باشه کسی ب کسی رحم نمیکنه.انتظار نداشه باش از کسی توکلت بخدا باشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز