2777
2789
عنوان

وضعیت پوستم😔

230 بازدید | 19 پست

بچه ها عکس پوستمو میزارم بهم بگیدچکار کنم بهتر بشه سالهاست صورتم جوش و لک دارهتاالان که 32سالمه دکترم خیلی رفتم هم سنتی هم مدرن کیست و هورمونی و اینا نیست

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

برای جوش فقط راکوتان

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

چربه یا خشک

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسی نمیبینم😳

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
لعنت بهش

چرا اگه تغذیه رو رعایت کنی و هر ماه آزمایش بدی که خوبه 

من خودم جواب گرفتم 

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
خیلی چربه اصلا نیاز به مرطوب کننده اینا نداره هیچوقت

چرا آگوستا نمیخری ...من تو کانالش هستم بعد یه مدت استفاده خیلی نتیجه گرفتن ...ولی خودتم راجع بهش تحقیق کن

چرا آگوستا نمیخری ...من تو کانالش هستم بعد یه مدت استفاده خیلی نتیجه گرفتن ...ولی خودتم راجع بهش تحق ...

چیه آگوستا؟واسه جوشه؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
چیه آگوستا؟واسه جوشه؟

آره برای جای جوش و لک ...من عکساشون دیدم خیلی خوب شده بودن

مشکل جوش های من فقط با راکوتان حل شد اما بعد چندسال دوباره شروع شده ، الان تو اقدام هستم نمیتونم مصرف کنم ....بت داکسی و باقی قرصا فقط یکم کنترل میشه

اما ور مورد لک و منافذ باز لطفا به تاپیک آخرم با عنوان یک تجربه پوستی مراجعه کن ایشالا مشکلت حل بشه

خیلی بده پوستم نه؟😔

نه اونقدراهم بد نیست باور کن ..من بدترم دیدم