2821
2789

بزن تو نت  بهت میگه 

بلغمیا تنبلن ...تو هم هستی؟

آخه خودم بودم از وقتی حامله شدم زرنگ تر شدم😊

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه دوباره بفرستید براون 

دختر گلم منم مزاجم بلغمی اگه غذاهای گرم نخوری روماتیسم میگیری یا خدای نکرده زبونم لال ام اس

پس ازخوردن غذاهای سرد خوداری کن 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اره بچتون چیه

دختره😊😍😍🐣🐣

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
اینارو میریزم ولی تاثیری نداره

کلا چیزای سرد نخور ...دمنوش گل محمدی ...دمنوش زعفران...دارچین و زنجبیل... مریم گلی ...بابونه و دمنوشای گرم بخور 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز