2777
2789
عنوان

بذرکتان گرفتم

365 بازدید | 51 پست

بچه‌ها سلام ....دوست جونیا دانه بدر کتان گرفتم چطوری استفاده کنم....تو غذا تو سالاد ...؟

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
اگه میخوای بچه دارد شی اصلا نخور.... 

محردم عزیزم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه بار خوردم هورمونام بعد بهم ریخت بنظرم نخور اصلا

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
من یه بار خوردم هورمونام بعد بهم ریخت بنظرم نخور اصلا

واقعا😓

من روغنشو خوردم  هورمونان بهم ریخت هزاربلا سرم اومد 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
من روغنشو خوردم  هورمونان بهم ریخت هزاربلا سرم اومد

برای پوست و مو چطوره ؟

میگن توی سالاد باید بریزی 

البته مثل بقیه ی خشکبار ک دم دست ادم باشه همینطوری میخوریم میشه کنار دستت بذاری و مثل مثلا تخمه هروقت دلت ضعف کرد بخوری 

اگرم میخوای ساییده شدشو بخوری تازه تازه اسیاب کن چون اگر بمونه ماده ی سمی تولید میکنه 

برای پوست و مو چطوره ؟

به نظرم بیخیالش بشی بهتره عزیزم ضررش از سودش بیشتره 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

کسی برای پوست و مو استفاده کرده ...تاثیر داشته ؟

اندازه داره گمتر یه قاشق چای خوری در روز مشکلی نداره قبل غذا ... ولی مداوم نباید استفاده کنی یه دوره ...

مشکلی ندارم عزیزم ....فقط طبعم خیلی گرمه 

در اینده ک میشی.... نخوری اصلا. خالم میخورد خودشو بیچاره کرد

چشم ...نمیخورم...چه بد