من از زنبوردار خریدم. اصلا مزه جالبی نداره یه جوری ترش مزس.باید هرروز صبح اندازه یه نخود بزاری زیر ...
ممنون عزیزم خدا خیرت بده
دیگه خسته شدم از آمپول و دارو عصبی شدم دوماه هیچی مصرف نکردم شب که میشه فکروخیال ولم نمیکنه دارم دیوونه میشم
باید از کی مصرف کنم آخه من ذخیره ام پایینه
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
بپرس شاید شهر شما هم بشناسن کسی از همکاراشون که انجام بده
ممنون خدا خیرت بده
خودم اینستا ندارم
اسکرین گرفتم بفرستم واسه خواهرم اون صحبت کنه
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
سلامت باشی عزیزم به خدا فقط نیتم کمک به دوستان منتظره درد کشیده ام میفهمم چقدر سخته امیدوارم به ز ...
فدات شم مهربون
من 4ساله که منتظرم ولی قسمت نیست خیلی دردکشیدم خیلی سختی کشیدم تو سه روز 24تا آمپول زدم دیگه نمیتونستم راه برم ولی خب قسمت نبود امیدوارم شما سبب خیر بشین جواب بگیرم