2777
2789
عنوان

ژل رویال

646 بازدید | 22 پست

خانوما کسی بوده از ژل رویال استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه خودم تنبلی دارم شوهرم از لحاظ حرکت و مورفو ضعیف بنظرتون بگیریم یا نه؟؟؟ 

لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ❤️❤️❤️❤️❤️

من شنیدم خیلی خوبه یه نفر ب منم پیشنهاد داد نمیدونم بگیرم یانه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

قرص اورمین اِف بگیر واسه شوهرت ژل رویال هم داره ..

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم از اوریکولوتراپی کمک بگیرین هر دو درمان میشین

این ادرس پیج ماما که من پیششون رفتم

https://instagram.com/mehrnooshmotiei_mehremadar?igshid=3ywd8s9cuhgqمنم تنبلی تخمدان شدییید داشتم شوهرم 98% ابنرمال

چندین بار آی یو ای و ای وی اف منفی ولی بعد این درمان طبیعی باردار شدم

به همه توصیه میکنم چون دلم میخواد همه منتظرا زود و راحت پدر و مادر بشن و سختیهای منو نکشن

گلم از اوریکولوتراپی کمک بگیرین هر دو درمان میشین این ادرس پیج ماما که من پیششون رفتم https://ins ...

ببخشید من ذخیره ام پایین ب منم میتونه کمک کنه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
بله گلم منم ذخیره ام 0.68 بود

جدی وای چقد خوشحال شدم که باردار شدی 

ذخیره من 1هست

من خودمpco بودم خوردم نتیجه گرفتم به همه هم توصیه کردم

از کجا باید تهیه کنیم ؟

از کجا بفهمیم اصل هست یانع ؟

ممنون میشم کمکم کنین

جدی وای چقد خوشحال شدم که باردار شدی  ذخیره من 1هست

عزیزززم

ممنون

من اینجا به همه توصیه میکنم اما متاسفانه جدی نمیگیرن یه عده

از خود خانم مطیعی بخواه برات راجع به اوریکولوتراپی توصیح بدن

ایشون اصفهان هستن

اگه اینجا نیستی ببین شهرتون کسی رو میشناسن که انجام بده

گلم از اوریکولوتراپی کمک بگیرین هر دو درمان میشین این ادرس پیج ماما که من پیششون رفتم https://ins ...

عزیزم ی تا پیک دیگم ازت پرسیدم جواب ندادی 

من ب پیجی گفتی رفتم معلومه خیلی خانم دکتر با کمالاتیه  فقط من متوجه نشدم اوریکولوتراپی ینی دقیقا چی و ی مشکل بزرگی ک من دارم اینکه اصفهان نیستم و فاصله زیادی از ش دارم😢😢😢

لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ❤️❤️❤️❤️❤️
عزیزززم  ممنون من اینجا به همه توصیه میکنم اما متاسفانه جدی نمیگیرن یه عده از خود خانم مطیعی ...

نیستم شیرازیم عزیزم 

ممنون 

از کجا باید تهیه کنیم ؟ از کجا بفهمیم اصل هست یانع ؟ ممنون میشم کمکم کنین

من از زنبوردار خریدم.

اصلا مزه جالبی نداره یه جوری ترش مزس.باید هرروز صبح اندازه یه نخود بزاری زیر زبونت تا اب شه و خودش جذب شه.کپسولش هم گیر میاد اما نمیدونم به اندازه این اثر کنه.راستی حتما باید در کنار یخ و منجمد باشه .من دو ماه استفاده کردم بار اولی جنیم ایست قلبی کرد😞.اما شکر خدا این یکی به نتیجه رسید.

من تو پریودم سنجد هم میخوردم عالیه

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
عزیزم ی تا پیک دیگم ازت پرسیدم جواب ندادی  من ب پیجی گفتی رفتم معلومه خیلی خانم دکتر با کمالات ...

من پیامتونو ندیدم وگرنه حتما جواب میدادم شاید ریپلای نشده

گلم از خود خانم مطیعی بپرس جوابتو میدن

ببین شهر شما شاید کسی رو بشناسن که انجام بده

کلی بخوام بگم

اوریکولوتراپی یا طب سوزنی روی گوش یه روش درمانی تایید شده سازمان بهداشت جهانی هست که با تحریک عصب مربوط به عضو مشکل دار که از روی گوش رد میشه اون عضو رو وادار میکنه که به صورت طبیعی فعالیتش رو انجام بده