2777
2789

بچه ها این کدی که میگم خودم چند بار باهاش خریدم با ۱۰۰ تومن یک گیگ 

فقط یادتون باشه شارژ نداشته باشید چون پشت بندش یه بسته خودکار ۲۵۰۰تومنی براتون رزرو میشه 

من خودم بی شارژر میرم فقط ۱ گیگ ۱۰۰ تومنو میگیرم 

با کد 3*# 2*4444*

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

بچه ها دقت کنید * 4444 *۲*۳#

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد هزارتومن🤐

۱۰۰ تومن که ۱۰ تاشو روهم بزاری میشه هزارتومن ☺

این کدهای شگفت انگیز برا هر خطی متفاوته 😑😑😑😑

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
قبول نکرد

مال منم

یه چیز بگم من تو رو خیلی دوس دارم🙈

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...