2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حداقل سوپ و یه خورشت و سالاد و ژله

یه مرغ و چیزی هم کنارش میزارم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها امشب برنج رو که میخواستم دمی درست کنم موقعی که داشت کامل ابش خشک میشد یه چیز سیاه دیدم روش فهمیدم فضله ست بعد برنجو آبکش کردم چند بار ریختم تو قابلمه قابلمه رو پر آب کردم بعد آبکش کردم تو آبکش هم باز در سه مرحله آب گرفتم روش ....میشه خورد؟

روزهای عادی یک مدل 

ماه رمضون کنارش سوپ یا فرنی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه مدل.اکثرا زرشک پلو بامرغ بامخلفاتش دیگه سالادو ژله و دوغو سیب زمینیواینا

خیلی حال داشته باشم شاید سالادماکارونیم بذارم.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

من شوهزم سر خود واسه فردا افطار مهمون دعوت کرده، میخوام سوپ بزارم نون پنیر خرما، 

ومرغ

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊