2777
2789
عنوان

مستاجرا بیان😢

258 بازدید | 20 پست

صاحبخونمون گفته پاشین.هر روزم مشتری میفرسته خونه رو ببینن.واقعا تو این وضعیت خیلی بی انصافیه.هرکس میاد تو خونم میمیرم از استرس کاش بیشتر هوای همو داشتیم.کیا باید تو این روزا جابه جا شن‌؟بیان همو پیدا کنیم و حرف بزنیم

دل مرنجان که زهردل به خدا راهی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه روزه جاب جاشدم مارم بلتدکردصابخونه بخاطراینک میخواس کرایه روسه برابرکنه 😭

چقدر نامرد و بی معرفت..😢

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

من جابجا میشم اما خودمون خواستیم البته نمیدونم کار خوبی دارم میکنم یا نه , پدرم یه خونه داره که دست مستاجر بود الان چند روزه خالی شده ما هم داشتیم دنبال خونه میگشتیم که بخریم دیدیم با پول ما نمیشه تو منطقه ای که خودمون میخوایم بخریم بیخیال شدیم از اینطرف هم شوهرم میگفت بریم تو منطقه پایین تر بخریم که من راضی نشدم ,اجاره هم خیلیه واقعا آدم حیفش میاد به مامانم گفتم اگه بذارن چند سال بریم اون خونه زندگی کنیم اونام خوشحال شدن البته یکم تعمیرات داره که بابام گفت من وقت ندارم خودتون انجام بدین ماهم گفتیم پس پولش هرچقد شد بعنوان رهن حساب کن برامون البته زیاد نمیشه ها حدود 15 ملیون , چون اصلا قبول نمیکنن چیزی بگیرن ازمون , الان موندم که کارم درسته یا اشتباه 

من جابجا میشم اما خودمون خواستیم البته نمیدونم کار خوبی دارم میکنم یا نه , پدرم یه خونه داره که دست ...

اگ پول داشتین همون منطقه پایین مبخریدین بعدک کمب پول جنع کردین میزاشتین روپول این خونه میرفتین منطقه بالاتر ماک پول نداریم اصلا حتی برارهنم من طلافروختم‌😥

ای ک مراخوانده ای راه نشانم بده❤
خب بگو بازم میخوام بشینم تمدید کن چرا یکی دیگه رو میاری

ما الان با امسال سه سال هست اینجایی که هستیم رو اجاره کردیم اصلا نمیگه پاشین خیلیم ازمون راضیه اما کرایه رو ۲۰۰ اضافه کرد از پارسال...

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه