2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهن پسر منم زده بود توی یکسالگی البته و اینکه خیلی هم شدید نبود خالم که پزشک عمومیه گفت به دهنش شیره انگور بزن و هر دفعه که شیر دادی سینتو بشور منم انجام دادم خوب شد اما گفت اگه بهتر نشد یه قطره هست بیا براش بنویسم اسمش یادم نمیاد الان ولی اگه کمه نگران نباش خوب میشه ان شالله

این نیز بگذرد  
دهن پسر منم زده بود توی یکسالگی البته و اینکه خیلی هم شدید نبود خالم که پزشک عمومیه گفت به دهنش شیره ...

منم شیره انگور دارم

پسر شما باهمون خوب شد .دیگه نیستات ندادی

اللهم عجل لولیک الفرج
منم شیره انگور دارم پسر شما باهمون خوب شد .دیگه نیستات ندادی

اره خداروشکر خوب شد چند وقتشه بچتون میتونه شیره انگور بخوره؟اگه میتونه که با انگشت بمال به همه جای دهنش.اگه شیر خودتونو میخوره حتما سینتون زیاد بشورین اگرم شیر خشکیه که سر شیشه رو حتما بگیر زیر آب داغ

این نیز بگذرد  
نیستات رو بارها استفاده کردم ولی فایده نداره باز برمیگرده

سلام ببخشید میپرسم شما تو یه تاپبکی گفته بودی عطسه به معنی تاییده؟ واقعا اینطوریه؟ شما که مومنید میشه بهش اعتماد کرد یا خرافاته

سلام ببخشید میپرسم شما تو یه تاپبکی گفته بودی عطسه به معنی تاییده؟ واقعا اینطوریه؟ شما که مومنید میش ...

والا من از یک عارف بزرگ شنیدم

البته میگفتند در تایید سخن هست 

تو یه کتاب هم در مورد عطسه نوشته بود.کلا این طور که الان بین مردم جداافتاده میگن صبر اومد و...مثل اینکه اشتباهه

البته خیلی رو تایید یا صبر کردن رو مسایل با عطسه حساب نکنید چون اون چیزی مورد تایید هست که خدابپسندد

و چیزی مورد تایید نیست که خدا نپسندد

ملاک کار هاتون رو خدا قرار بدید

اللهم عجل لولیک الفرج
والا من از یک عارف بزرگ شنیدم البته میگفتند در تایید سخن هست  تو یه کتاب هم در مورد عطسه نوشت ...

ممنون از پاسختون. یعنی به نظر شما اگر ادم تو فکر چیزی باشه یا دعایی بکنه بعدش عطسه بیاد اینو نشونه تایید بگیرم یا روش حساب نکنم؟