2777
2789
عنوان

درددل من😞😞

132 بازدید | 8 پست

میخوام ازخودم بگم مشکلی ک من دارم اونم اینه ک تو کارم موفق نمیشم ب قول گفتنی انگار جنم کارکردن ندارم 

به کار ناخن خیلی علاقه دارم ی مدت رفتم کلاسش ولی کارنکردم بعدش رفتم کلاس طراحی ناخن کلی هزینه وسایل واینا اخرم وسایلامو زیر قیمت فروختم انگاراعتمادبه نفس کارکردنو ندارم شوهرمم همش بهش سرکوفت میزنه جدیدا باز دلم میخواد برم دوره اموزشمو شروع کنم ولی ب شوهرم گفتم باحالت تمسخرامیز باهام رفتارکرد😞

بخدا کارمم خوبه فقط اعتمادبه نفس کارو کارکردن رو ندارم وبلد نیستم 

دوست دارم ب موفقیت برسم 

شماهاام اگه پیشنهادی دارین یا تجربه ای دارین بگین شاید یه تنلگرویه نصیحتی و یه انگیزه ای برام بشه

ممنون که وقتتونو گذاشتین و ب حرف دلم گوش دادین😘

دختر عموی من صفر صفر بود ..رفت دوره آموزش دید ...به حرف مردمم گوش نکرد ...از اجاره صندلی شروع کرد .الان خودش عروس آرایش میکنه و در آمد از شوهرش بیشتره ....تو فکر کنم همیشه عادت داشتی تایید دیگرون پشت تمام کارات باشه ...یه گوشت در باشه یه گوش ت دروازه ..تمام رییس جمهورا از شکم مادرشون رییس جمهور نبودن ...تو میتونی .‌هر روز به حودت موج مثبت بفرست ..و عضو کانال قانون جذب شو 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه بدونی چه آدمای آماتوری دارن کاشت ناخن و طراحی انجام میدن و چه پولی به جیب میزنن اینجوری نمیگی... مطمعنم کارتو بهتر از خیلی هایی که فقط ادعاشو دارن... یه بنده خدا کاشت انجام میداد و طراحی یعنی طراحیاشو بچه من انجام میداد از اون قشنگتر بود... ولی خدای اعتماد به سقف بود... حالا هم دل به کار بده به حرف اینو اون هم گوش نکن مطمعنن از خیلی ها موفقتر میشی😊

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
اگه بدونی چه آدمای آماتوری دارن کاشت ناخن و طراحی انجام میدن و چه پولی به جیب میزنن اینجوری نمیگی... ...

اره بخدا اونقدرا دیدم کارشون بده ک ب قول شما اعتماد ب نفس دارن وزرنگن 

چ عالی ممنون از تجربتون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم..هیچ وقت به موج منفی که دیگرون برات میفرستن گوش نده ..به روزی فکر کن که دوست داری ۱۰ نفر زیر دستت کار میکنن میتونی از پسش بر میای مطمعن باش 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم..هیچ وقت به موج منفی که دیگرون برات میفرستن گوش نده ..به روزی فکر کن که دوست داری ...

خداکنه خیلی دوست دارم یه ناخنکار خوب باشم کلا از ادم ب دردنخورخوشم نمیاد همش باخودم میگم من بالاخره ی نقشی باید تو این دنیا داشته باشم

خداکنه خیلی دوست دارم یه ناخنکار خوب باشم کلا از ادم ب دردنخورخوشم نمیاد همش باخودم میگم من بالاخره ...

و داری خودت باید از پوسته ترست بیرون بیای ..فقط خودت ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز