2777
2789

مال 6 7 سال فکنم فیلم قشنگی اخرش سلطان سلیمان میمیره

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اونجاش ک خرم عوض شد ندیدم دیگ😅نمیدونم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

ببخشید اسی

میشه لطفا واسه تاپیک اخرم گزارش بزنید

زدید بگید براتون صلوات بفرستم❤

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
اون ک قطعا میمیره بقیش؟کی پادشاه شد اخر 

سلیم شاه میشه

پسر خرم

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤

عاشق شخصیت خرم سلطان بودم ازاینکه به عنوان برده خریده میشه واسه قصر واخرش میشه ملکه همون قصر وهیج وقت ناامید نمیشه 

ویه حرفش همش یادمه که میگفت 

هیچ اتیشی نمیتونه منوبسوزونه 

چون من حود اتیشم 😍ناخوداگاه این‌جمله اش بهم انگیزه میده

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اون ک قطعا میمیره بقیش؟کی پادشاه شد اخر 

سلیم دیگ

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗