کلییی روحیم داغونه مامانم اینا یه شهرن مادرشوهرم یه جا منم تنها با شوهرم یه جای دیگم دلم خیلی گرفته همش میخوام گریه کنم شوهرمم بلند شده رفته برام دسر درست کنه مثلا خوشحالم کنه همه درسام مونده از همه چی عقب افتادم چیکار کنم پس کی تموم میشه این کرونا لعنتی😭😭😭
الا رفتم وب دانشگاه دیدیم کلی درس دادن الانم خبر نداده بودن 😠😠😭😭😭 پشتیبان کلاسام هم اصلا جواب هیچی رو نمیده😤😤
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.
برا حوصلت تو خونه با شوهرت بازی کن از بازی قدیمی که رو کاغذ میکردیم اسم فامیل نقطه بازی اینجور چیزا باهم ورزش کنین اشپزی کنین و کارای دونفری انجام بدین کم کم به بیحوصلگیت غلبه میکنی درستم اگه میتونی دونفری باشه اگه شوهرت حوصله داره براش توضیح بده
من اعصاب به شدت خورده الا رفتم وب دانشگاه دیدیم کلی درس دادن الانم خبر نداده بودن 😠😠😭😭😭 ...
خیلی بده ما یه گوارش داریم قشنگ روخوانی میکنه از اسلایداش کاملا رو مخه اون یکی ایمونولوژی که ورداشته اسلایدای سر کلاسشو آپلود کرده آدم هیچی نمیفهمه بخدا دارم دیوونه میشم دیگه😭
خیلی بده ما یه گوارش داریم قشنگ روخوانی میکنه از اسلایداش کاملا رو مخه اون یکی ایمونولوژی که ورداشته ...
ماهم میخواد ریاضی رو از رو پی دی اف بخونیم بفهمیمم🤦♀️
بقیه هم که نور الا نور😞
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.