2777
2789
عنوان

زندگی غمگین من

206 بازدید | 7 پست

سلام من یه دختر نوجوون که چندین ماه پیش ازدواج کردم و به تهران اومدم و از خانوادم دور شدم‌.

من از قبل با همسرم دوست بودم و با هیچ کس دیگه ای نبودم.

شب اولی که رابطه برقرار کردیم هیچ خونی از من خارج نشد و همسرم بهم گفت که واژنت گشا*ده و قبلا رابطه داشتی. اما من با هیچ کسی رابطه نداشتم

گذشتو گذشت و من این مسئله رو برای نی نی سایتیا تعریف کردم و اوناهم بهم گفتن که برم دکتر و صبح روز بعد رفتم دکتر و براش ماجرا رو گفتم و معاینم‌کرد و گفت که پردم حلقویه و چون زیاد رابطه داشتم ساییده شده.(رابطه با همسرم داشتم توی این چند ماه).

به دکتر گفتم که بهم نامه بده اونم بهم گفت که پردمو از دست دادم و نمیتونم نامه بدم.

اومدم و برای همسرم تعریف کردم و بهم گفت اگه راست میگی چرا بهت نامه نداده

بعضی از نی نی سایتیا بهم گفتن برو پزشکی قانونی و رفتم و بهم گفت که باید نامه دادسرا ببرم ولی من اصلا از اینکارا سردر نمیارم بخاطر سنم.

بنظرتون باید چیکار کنم ؟؟ من سنم کمه و نمیتونم به خانوادم بگم و باید تنهایی کارامو انجام بدم و برای ادامه زندگیم لازمه که مهریمو کامل بگیرم. مهریم ۲۰۰ سکه است

به کمکتون خیلی احتیاج دارم لطفا راهنماییم کنید.

نترکونید لطفا

دوستان لطفا همش نگید چرا تاپیک‌میزنی و هنوز مشکلت حل نشده و ..

مشکلم حل نشده و من رفتم پزشکی قانونی بهم گفت باید نامه دادسرا ببرم. و برای نامه دادسرا باید چیکار کنم؟

همسرم بعضی اوقات قاطی میکنه و تهمت‌میزنه. همیشه اینجوری نیست که بخوام شکایت کنم یا اون شکایت کنه طلاق بگیریم.

دوستان لطفا درک کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم ولی ی ی چی میگم ناراحت نشو خاک بر سر شوهرت و هفت جدوابادش . اگ شوهر من بود همون شب اول ک گف اسید میریختم توی افتابه تا حساب کار دستش بیاد . من داییم قاضیه روم نمیشه بپرسم الانم داشتم باهاش حرف مزدم وگرنه برات میپرسیدم از کسایی ک وکیلن اینجا بپرس 

عزیزدلم ولی ی ی چی میگم ناراحت نشو خاک بر سر شوهرت و هفت جدوابادش . اگ شوهر من بود همون شب اول ک گف ...

مرسی که خواستی کمک کنی اما من نمیدونم کیا وکیلن اینجا