سلام من یه دختر نوجوون که چندین ماه پیش ازدواج کردم و به تهران اومدم و از خانوادم دور شدم.
من از قبل با همسرم دوست بودم و با هیچ کس دیگه ای نبودم.
شب اولی که رابطه برقرار کردیم هیچ خونی از من خارج نشد و همسرم بهم گفت که واژنت گشا*ده و قبلا رابطه داشتی. اما من با هیچ کسی رابطه نداشتم
گذشتو گذشت و من این مسئله رو برای نی نی سایتیا تعریف کردم و اوناهم بهم گفتن که برم دکتر و صبح روز بعد رفتم دکتر و براش ماجرا رو گفتم و معاینمکرد و گفت که پردم حلقویه و چون زیاد رابطه داشتم ساییده شده.(رابطه با همسرم داشتم توی این چند ماه).
به دکتر گفتم که بهم نامه بده اونم بهم گفت که پردمو از دست دادم و نمیتونم نامه بدم.
اومدم و برای همسرم تعریف کردم و بهم گفت اگه راست میگی چرا بهت نامه نداده
بعضی از نی نی سایتیا بهم گفتن برو پزشکی قانونی و رفتم و بهم گفت که باید نامه دادسرا ببرم ولی من اصلا از اینکارا سردر نمیارم بخاطر سنم.
بنظرتون باید چیکار کنم ؟؟ من سنم کمه و نمیتونم به خانوادم بگم و باید تنهایی کارامو انجام بدم و برای ادامه زندگیم لازمه که مهریمو کامل بگیرم. مهریم ۲۰۰ سکه است
به کمکتون خیلی احتیاج دارم لطفا راهنماییم کنید.
نترکونید لطفا
دوستان لطفا همش نگید چرا تاپیکمیزنی و هنوز مشکلت حل نشده و ..
مشکلم حل نشده و من رفتم پزشکی قانونی بهم گفت باید نامه دادسرا ببرم. و برای نامه دادسرا باید چیکار کنم؟
همسرم بعضی اوقات قاطی میکنه و تهمتمیزنه. همیشه اینجوری نیست که بخوام شکایت کنم یا اون شکایت کنه طلاق بگیریم.
دوستان لطفا درک کنید