2777
2789
عنوان

از شوهرم دلسرد شدم

414 بازدید | 22 پست

بعد ی بحث من و خانوادش ک بیست روز خونه رو ول کرد رفت و اصلا نیومد تا اینکه خودم زنگ زدم ک بیاد خونه

حالا با اینکه سه ماه میگذره اما چند روزه ازش دلسرد شدم

واسه خوشبختیم دعاکنین💝

من بودم ز نمیزدم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر خونواده اش بیست روز نیومد خونه😨😨😨یاخدااا

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
من بودم ز نمیزدم

وااای آره خیلی سخته شوهر قهر کنه...مگه اینکه این وسط یه قضایای باشه ما بی اطلاع باشیم

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
وااای آره خیلی سخته شوهر قهر کنه...مگه اینکه این وسط یه قضایای باشه ما بی اطلاع باشیم

اره اون ک سرجاش ولی خب ی مرد نباید خونه زندگیشو ۲۰ روز ول کنه بره زندگی هزارر تا بالا پایین داره 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اره اون ک سرجاش ولی خب ی مرد نباید خونه زندگیشو ۲۰ روز ول کنه بره زندگی هزارر تا بالا پایین داره&nbs ...

اوهوم من باشم میمیرررررم😣😣😣😣😣

سر ی بحثی ک کردیم ب خواهرش گفت

خواهرشم ب مادرشو بقیه

بعد پاشدن اومدن خونه من ک مشکلتونو حل میکنیم

آخرشم حرفایی منو نادیده میگرفتن

اما اگه توهینی از طرف من میشد مادرشوهر می‌شنیداما از طرف پسرش نمی شنید

واسه خوشبختیم دعاکنین💝

2790
2778
2791
2779
2792