2777
2789
عنوان

بارداری

79 بازدید | 8 پست

سلام خواهشا تو این روزا این شبا منو از دعای خیرتون فراموش نکنید خیلی محتاج دعا هستم جایی نبود بگم که دعا کنید شما برام دعا کنید بچه دار بشم توکلم بخدا  🙏😔

من به همه این ذکر رو میگم که اکثرا هم حاجت روا شدن

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین (ع)

اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع) 

۱۳۳ مرتیبه بخون 

انشاءالله حاجت روا بشی و برا همه منتظرا هم دعا کن❤🌸🌹🌺

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به همه این ذکر رو میگم که اکثرا هم حاجت روا شدن یا کاشف الکرب عن وجه الحسین (ع) اکشف کربی بحق ا ...

مرسی عزیزم انشاا.. بشه براتون دعا میکنم خدا خیرتون بده

ففط زمان خاصی داره یا در طول روز بخونیم

یکبار هم بخونی کافیه ولی باید ۱۳۳ بار پشت سر هم و بدون صحبت کردن بینش بخونی

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

ایشالله ک زودی باردار بشین..واسه منم دعاکنید خیلیییی ناراحتم باردار نمیشم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
2827
2791
2779
2792