2777
2789

کرونا همه رو کدبانو کرده😁منم دوتا کیک تولد درست کردم برای اولین بار.خیلی خوب نشد ولی برای کار اولم راضی بودم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کرونا همه رو کدبانو کرده😁منم دوتا کیک تولد درست کردم برای اولین بار.خیلی خوب نشد ولی برای کار اولم ...

نوش جان عزیزم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
نوش جان منم خیلی دوس دارم ازاین کیک ها درست کنم ولی بلد نیستم

اتفاقا درست کردن بامیه سخت تره.اینو که تونستی کیک هم قطعا میتونی

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
میشه عزیزم دستور رو لطف کنی فدات

من کیک اسفنجی رو توو قابلمه درست میکنم.بعد که حاضر شد با چاقویی که یکم چرب شده از قُطر برش میزنم.خامه هم که خامه صبحانه میخرم و آبش رو میریزم دور و با پودر شکر و وانیل و پودر خامه انقدر با همزن هم میزنم تا پُف کنه و جای پره های همزن بمونه روی خامه.بعد لایه لایه خامه میمالم و موز و گردو و کاکائو میزارم و دوباره خامه و بعد کیک بعدی و...تا انتها.برای رنگی کردن خامه هم از رنگ مجاز خوراکی استفاده کردم.