2821
2789

کرونا همه رو کدبانو کرده😁منم دوتا کیک تولد درست کردم برای اولین بار.خیلی خوب نشد ولی برای کار اولم راضی بودم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کرونا همه رو کدبانو کرده😁منم دوتا کیک تولد درست کردم برای اولین بار.خیلی خوب نشد ولی برای کار اولم ...

نوش جان عزیزم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
نوش جان منم خیلی دوس دارم ازاین کیک ها درست کنم ولی بلد نیستم

اتفاقا درست کردن بامیه سخت تره.اینو که تونستی کیک هم قطعا میتونی

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
میشه عزیزم دستور رو لطف کنی فدات

من کیک اسفنجی رو توو قابلمه درست میکنم.بعد که حاضر شد با چاقویی که یکم چرب شده از قُطر برش میزنم.خامه هم که خامه صبحانه میخرم و آبش رو میریزم دور و با پودر شکر و وانیل و پودر خامه انقدر با همزن هم میزنم تا پُف کنه و جای پره های همزن بمونه روی خامه.بعد لایه لایه خامه میمالم و موز و گردو و کاکائو میزارم و دوباره خامه و بعد کیک بعدی و...تا انتها.برای رنگی کردن خامه هم از رنگ مجاز خوراکی استفاده کردم.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792