2777
2789

کرونا همه رو کدبانو کرده😁منم دوتا کیک تولد درست کردم برای اولین بار.خیلی خوب نشد ولی برای کار اولم راضی بودم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کرونا همه رو کدبانو کرده😁منم دوتا کیک تولد درست کردم برای اولین بار.خیلی خوب نشد ولی برای کار اولم ...

نوش جان عزیزم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
نوش جان منم خیلی دوس دارم ازاین کیک ها درست کنم ولی بلد نیستم

اتفاقا درست کردن بامیه سخت تره.اینو که تونستی کیک هم قطعا میتونی

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
میشه عزیزم دستور رو لطف کنی فدات

من کیک اسفنجی رو توو قابلمه درست میکنم.بعد که حاضر شد با چاقویی که یکم چرب شده از قُطر برش میزنم.خامه هم که خامه صبحانه میخرم و آبش رو میریزم دور و با پودر شکر و وانیل و پودر خامه انقدر با همزن هم میزنم تا پُف کنه و جای پره های همزن بمونه روی خامه.بعد لایه لایه خامه میمالم و موز و گردو و کاکائو میزارم و دوباره خامه و بعد کیک بعدی و...تا انتها.برای رنگی کردن خامه هم از رنگ مجاز خوراکی استفاده کردم.