غیر از انواع پلو خورشت چی درست میکنید که مقوی هم باشه
خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من باردارم روزه نمیگیرم ولی همسرم میگیره اهل برنج نیست الان این سه روز برنجی درست کردم امروز میگه یه چی دیگه درست کن میگم شاید گرسنه بشی موندم چی درست کنم
خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت
اگه اهل نون خوردن هست اتفاقا بعثی اقوام مانون مبخورن میگم خیلی راحت تریم مثلا نون و حلواارده خ ...
برنج میخوره ولی غذا های نونی رو میگم برا روزه داری سیر کننده نیست روزهای عادی تو هفته شاید یک یا دوبار غذا برنجی درست کنم بقیش نونی هست و انواع خوراک ولی برا روزه داری میگم گرسنه میشه غذای مقوی میخواستم ببینم چی درست میکنید