baaraan74 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 506 عنوان تولد 71 بازدید | 7 پست تولد نامزدم نزدیکه لطفا راهنماییم کنین که چجوری خوشحالش کنم میخوام یه تزیین و کار خاص انجام بدم ایده جالبی به ذهنم نمیرسه صداقت عالی ترین شکل احترام است 1399/02/08 | 20:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
natashaa عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 7269 عکساتون رو چاپ کن کنار هم با نوشته های عاشقانه رو یه مقوا خوشگل بچسبون قاب بگیر یه کیک و گل هم بگیر با کادو که میتونه عطر لباس ساعت و.... باشه
سالومه۹۹ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1228 مدل کیک رو کیک سوپرایز بگیر 😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
baaraan74 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 506 عکساتون رو چاپ کن کنار هم با نوشته های عاشقانه رو یه مقوا خوشگل بچسبون قاب بگیر یه کیک و گل هم بگیر ... ممنون صداقت عالی ترین شکل احترام است
baaraan74 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 506 کیک سوپرایز چون زیاد تزییناینا بلد نیستم تو این وضعیتم نمیخوام از بیرون بخرم. میخوام کیک اسفنجی درس کنم روش شکلات رنده شده وتوت فرنگی بزارم صداقت عالی ترین شکل احترام است
سالومه۹۹ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1228 چون زیاد تزییناینا بلد نیستم تو این وضعیتم نمیخوام از بیرون بخرم. میخوام کیک اسفنجی درس کنم روش شکل ... آها ،خب میتونی کیک سوپرایز رو سفارش بدی برات بیارن ،منظورم کیک هایی که هدیه داخلشون ،که اکثرا پول و خودت باید تهیه کنی 😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
baaraan74 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 506 آها ،خب میتونی کیک سوپرایز رو سفارش بدی برات بیارن ،منظورم کیک هایی که هدیه داخلشون ،که اکثرا پول و ... آهان متوجه شدم مرسی عزیزم صداقت عالی ترین شکل احترام است