2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 319 پست
احتمالا دختر درسته؟

اره عزیزم بچه اول و دوم خودم ک درست گفتین دومیم هم دختره 

تو رو خدا سومی رو هم درست گفته باش🙏😍💖😅

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
اره عزیزم بچه اول و دوم خودم ک درست گفتین دومیم هم دختره  تو رو خدا سومی رو هم درست گفته باش🙏 ...

ان شاءلله سومي هم درست باشه و يه داداش گل براي دخترات بياري

لقد خلقنا الانسان فی کبد ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ندارم دوست دارم سنو خونگی یاد بگیرم 

از هفته ده ب بعد ادرار اول صبحت بریز تو ی لیوان یکبار مصرف بعد ی سوزن خیاطی ک سالم باشه و کاملا نو باشه و هیچ گونه زدکی و خرابی نداشته باشه بنداز داخل ادرار بذار بمونه 

اگر بعد از گذشت ۲۴ساعت سوزن رو از ادرار در بیار بذار کنار یه سوزن عین خودش ببین سوزنی ک تو ادرارت بوده نسبت ب اون یکی سوزن ک نو هست سیاه شد و زنگ زد یا تغییر رنگ داده یعنی بچه دختره ولی اگر سوزن تغییری نکرده باشه یعنی بچت پسره 

دقت کن قبل از اینمه این ازمایش انجام بدی هورامی اسیدی مثل ماست و تزشی نخور تا رو اسیدی شدن ادرارت تاثیر نذاره و ازمایشت درست در بیاد

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
تا ده هفته هورمون بارداری به بالاترین حدش میرسه بعدش میاد پایین برای همینه خوب میشی

یعنی منم خوب میشیم دیگه کلافه شدم صبح تاشب کارم گریس اینقدکه بالامیارم وضعف دارم ازگرسنگی میمیرم وچیزیومیارن جلوم همش بالامیارم دیگه کم آوردم

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

یعنی منم خوب میشیم دیگه کلافه شدم صبح تاشب کارم گریس اینقدکه بالامیارم وضعف دارم ازگرسنگی میمیرم وچی ...

اره عزیزم هفته ده بالاترین میزان هورمون بارداریه ،از این بگذری کم کم بری تو 12*هفته بهتر میشی