2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 319 پست
عزیزم واسه شما زده نی نی پسره

وای ممنون عزیزم 😍

چقدر از اونایی ک تا حالا گفتین درست بوده 

میشه واسه منم درست بشه خدا ی پسر سالم و صالح بهم ببخشه🙏💖😍

دعا کنید برام من برا حاجت قلبیتون دعا میکنم

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
ان شاءلله که درسته برای منم دعا کن منم دو تا گل پسر دارم دلم میخواد این سومی دختر باشه

عزیزدلم انشالله خدا به حق این ماه عزیز بهت ی دخمل ناز و سالم ببخشه و بتونی مزه شیرین دختر داشتن بچشی چون دخترا واقعا شیرین و خوشمزه هستن .

التماس دعا دارم ازتون

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه روشیه که از یک دکتر زنان قدیمی یاد گرفتم تا حالا برای هر کی گفتم درست بوده ولی جامعه آماریم فعلا ...

عزیزم میشه اگ اشکال نداره یگی دیگه رو هم بگم ک شما بگی ببینم چقدر درسته؟

یه روشیه که از یک دکتر زنان قدیمی یاد گرفتم تا حالا برای هر کی گفتم درست بوده ولی جامعه آماریم فعلا ...

تولد بچه قبلی۷دی ماه۹۳ تو ۳۹هفته۳روز

تاریخ زیمان دوم۲۳اردیبهشت۹۸

اینم میگین چی بوده نینی 

احتمالا دختره سونو ان تی احتمال نداد؟ لطفا بهم خبر بده که درست بود یا نه

عزیزم بهت درخاست دوستی میدم لطفا قبول کن تا باهاتون در ارتباط باشم انشالله ک حدستون درست باشه بیام بگم 🙏😍

تهوع رو میگن ک ۷۰درصد خانوم های حامله ک رفتن بیمارستان دختر بارداربودن  ولی اونایی ک تهوع ندار ...

من بچم دختره ولی حالت تهوع اصلا نداشتم عاشق ترشی جات چیزلی شورم از شیرینی جات بدم میومد شکمم رو به جلو هستش بارداری راحتی داشتم با اینکه دختر بود ربطی به ویار اینا نداره

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍