2777
2789
عنوان

بچه ی یکماهه خفه شد😱

| مشاهده متن کامل بحث + 6024 بازدید | 181 پست
فدات گلم،من سزارینی بودم و روز اول مجبور بودم خودم بچه روتر وخشک کنم با بخیه و درد،هیچ کس پیشم نبود ...

چقد شبیه من

منم دقیقا همه اینارو گذروندم،از خونوادم دورم،مادرشوهرم نزدیکه ولی کوچیکترین کمکی بهم نکرد،ولی خداروشکر توبچه داری سرافراز شدم بین قوم شوهر،همه دیدن دست تنها بچمو بزرگ کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازداشت ک نشد؟

ن خداروشکر شوهرش نزاشته بود ولی همش درگیرن زنه هم افسردگی گرفته و فقط قرص میخوره و میخوابه ولی بیدارک‌میشه دنبال بچش میگرده و جیغ و گریه و خودزنی میکنه مجبورن قرص بدن بخوابه

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞
ن خداروشکر شوهرش نزاشته بود ولی همش درگیرن زنه هم افسردگی گرفته و فقط قرص میخوره و میخوابه ولی بیدار ...

باز خداروشکر بازداشت نشد وگرنه دااااااغون میشد بنده خدا،هرچند الانم وضعش خوب نیس،کاش ببرنش روان پزشک

باز خداروشکر بازداشت نشد وگرنه دااااااغون میشد بنده خدا،هرچند الانم وضعش خوب نیس،کاش ببرنش روان پزشک

اره خداروشکر روزی چندبار صدای جیغ و گریه اش میاد.خانواده ی شوهرش ک اصلا نمیان اینجا دوستاشو همسایه هامیرن کاراشو میکنن .

اره ولی نمیدونم چرا خانواده ی شوهرش نمیفهمن مخصوصا خواهر شوهرش

اگر بزرگ میشد با تصادف و ....میمرد چی

چیزی ک ب سرمااومد

جوون دسته گلش میکردن بعد یهو با یک حادثه فوت میکرد

واقعا اون خواهرشوهر بیشعوره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چقد شبیه من منم دقیقا همه اینارو گذروندم،از خونوادم دورم،مادرشوهرم نزدیکه ولی کوچیکترین کمکی بهم نک ...

آره منم دخترم خیلی خوش رفتار و با ادبه خداروشکر همه تعجب کردن

دنیام دخترم

[QUOTE=134367206]وای اعصابم خرد شد منم صبحا چرت میزنم اما نشسته شیر میدم 

بچه دومم خودم شیرمیدادم حتی یبارم خوابیده ندادم همش چرت زنون خسته نصفه شب میشستم‌شیرمیدادم..دلم سوخت امروز اینو خوندم😢😢😢😢

استارتر چی شد اخر  مامانش حالش چ جوره

افسردگی کامل گرفته بنده خدا.خانواده ی شوهرشم بیخیال شکایت شدن ولی گفتن تا وقتی عروس مایی ن رفت و امد کن ن تو عزاو شادیامون بیا.

استارتر چی شد اخر  مامانش حالش چ جوره

افسردگی کامل گرفته بنده خدا.خانواده ی شوهرشم بیخیال شکایت شدن ولی گفتن تا وقتی عروس مایی ن رفت و امد کن ن تو عزاو شادیامون بیا

2790
2778
2791
2779
2792