2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که زمین تا اسمون فرق دارم تو اولی از روزی که پریودم عقب افتاد تهوع داشتم 4 5 ماهگی و هیچی نمیتونستم بخورم اما الان فرقی نکردم و مثل حالت عادی هستم

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

من نمیدونم باردارم یانه ولی گهگدار سینه هام تیر میکشه کشاله رونم بیشتر سمت راستم تیر میکشه تست نزدمه چون تاموعدم هنوز وقته بیحالو خواب الودم سرم هم درد میکنه میخواستم ببینم از علایم بارداریه؟؟؟

خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…

ضعف هم دارم...راستی شکمم اون قسمتی که بچه تو ماه ۶و ۷حرکت میکنه درد میاد گهگدار وسفت میشه و شل 

خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…
اگر علائمش فرق کنه یعنی جنسیت یکیه و اگر علایم با قبلی یکی باشه یعنی جنسیت متفاوت با قبلیه طبق تجرب ...

منم دقیقا همینجوری بودم ویار دوتا بچه هام فرق داشت ولی جنسیت یکی بود برا این یکی ویارم عین دختر دوممه 

پناه بر خدا

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
خانما جواب بدین امکان داره باردار باشم ؟؟؟با توجه به علایمی که گفتم؟؟؟

اره عزیزم‌امکانش زیاده 

من خودم از علائم اولیه بارداریم قبل از اینکه پریم عقب بیافته گرسنگی و‌پر اشتهایی بود و تیر کشیدن ی قسمت از سینم 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖