2777
2789
عنوان

من نینی میخوام

214 بازدید | 13 پست

من تنبلی تخمدان دارم ۲ ماه پریود نشدم دیروز خیلی هیجان داشتم چند ساعت بعدش یه خون اومد و قطع شد که امروز رفتم دستشوویی یه چیزی مثل جیگر بود بافت گوشت داشت لخته نبوده ازم افتاد دیگ ام خون نیومد چی بود؟ این بماند براتوم از موضوع تاپیکم بگم که من عاشق بچم یعنی شده برای بچه دار شدن گریه کردم ولی شوهرم اصلا نمیخواد میگ الان وقت بچه دار شدن نیس و ازین حرفا اخه چیکار کنم به حرفم گوش بده من دلم میخواد اختلاف سنیم با بچم کم باشه شوارمم دلش میخواد یکم بگذره بعد بیاریم و اینکه حسرت میخورم میبینم یه خانوم باردارو😭😭😭😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دغدغه ت فقط کم بودن فاصله سنی با بچه ته؟؟؟😐از هر لحاظ آمادگی داری یعنی

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

میشه درخواست منوقبول کنی لطفا؟

باقی مانده از دوران کلوپ نی نی سایت😐🖐              توکل سالای عمرم این👈😐 بودم و میمونم                  #حمایت_از _پوکر_فیسان                                           دُدربختیاری😎💪                                                      😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐   تو می تونی ساعت ها بشینی و پشت سر من حرف بزنی خیال بافی کنی قضاوت کنی بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پر از کینه شده؛من توی بهترین کافه ی شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی می خورم با تزیین توت فرنگی!  خوشمزه ست؛امتحان کن!😐🖐

شوهر منم از بچه خوشش نمیاد .البته الانم موقعیتش رو نداریم ولی میگه اگه هم موقعیتش رو داشته بودیمم باز نمیخواستم ولی خودم دوست دارم ولی نه الان ولی شوهرم اصلا دوست نداره

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R

[QUOTE=134359089]دغدغه ت فقط کم بودن فاصله سنی با بچه ته؟؟؟😐از هر لحاظ آمادگی داری یعنی[/QUOTE  عزیزم دغدغه های دیگ ام تو هر خونه زندگی هست ولی دوست دارم بچمو درک کش کنم بفهممش