2777
2789
عنوان

جذب معشوق

415 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. اینکه میگن یه عده با دعا و طلسم به معشوق و عشق یکطرفه اشون میرسن و طرف رو عاشق خودشون میکنن حقیقت داره؟ یا خرافات هست.

کسایی بودن که به چشم دیده باشن که شده باشه یا نه؟؟

میرسن ولی موقت بعدش کلی بلا سرشون میاد

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یبار دعای جلب محبت گرفتم واقعا عالی بود اما دعانویسه ادم خوبی بود از اینا نبود که شیطانین و دنبال پولن حتی گفت هرچقدراضی هستی پول دعارو بده ونتیجه هم گرفتم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

این کارا همش چرته انسان باید خودش اعتماد به نفس داشته باشه به جای دعا نویس برید پیش دوتا مشاور خوب راهنماییتون میکنه چکار کنید توروخدا اینقدر خرافاتی نباشید تو این عصر جدید

[QUOTE=137385390]نه. کسی پیدا نکردم که خوب انجام بده. شما چی؟ کسی نمیشناسی؟ تا حالا انجام ندادین ک نتیجه داده باشه؟[/QUOT نه والا هرکی بوده شیاد و کلاه بردار بوده

بخت و اقبالم نیکوست...