2777
2789

من چندوقته بدجور دلم گرفته و حالم بده، شما ذکری بلدین یا پیشنهادی دارین که حالم خوب شه

جز دعا هیچ کاری نمیتونم بکنم که از غم بیرون بیام یا بشینم یه دور تسبیح بگم :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

ولی هنوزم حالم بلده دلتنگی عجیبی دارم چندوقته

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شعر مینویسم اروم میشم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

شکرگزاری کردن و از خدا میخوام به آرامش برسم🌹🌹

دوستان عزیز لطفا به من کمک کنید یک مسابقه شرکت کردم و باید حتما برنده شم🙏🙏🙏 https://miesuccess.com/نظرسنجی/ تایپیک زدم بعنوان کمک کنید ویدئو ۱۱۹ مال منه. لطفا وارد سایت شوید و به ویدئو ۱۱۹ امتیاز ده بدید🌹🌹🌹🙏🙏🙏

گریه میکنم وصیت نامه مینویسم 

بعد خوب میشم وصیت ناممو میندازم اشغالی

تاحالا بیست سی تا وصیت نامه نوشتم 😂😂

شاید قانون دنیا همین باشد ، من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگریست …خدایا دستمو بگیر 

میرم یه جای خلوت چندساعت قدم میزنم یا دوچرخه‌سواری میکنم بعدش میام خونه یه دوش میگیرم یه ساعت میخوابم

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....
گریه میکنم وصیت نامه مینویسم  بعد خوب میشم وصیت ناممو میندازم اشغالی تاحالا بیست سی تا وصیت ن ...

😂😂😂😂😂

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....

منم یه مدته خیلی درعذابم‌هیچ اتفافی هم حالمو خوب نمیکنه .غیر از اون اتفاقی ک باید بیوفته و منتظرشم.دعا کنید اون اتفاق خیلی زود برام بیوفته😢❤منم برات دعامیکنم حال دلت خوب شه استارترجان‌.و پشت بندش هم حال دل همه و من😢❤

امروز تکرار نمی شود، لطفا لبخند بزنید.  
کسی رو دوسش داری  مشکلات چیه راحت باش بگو  خوبیش اینه اینجا همه غریبه ان  غریبه ها ...

آره متاسفانه😔

ولم کرد....

منم یه مدته خیلی درعذابم‌هیچ اتفافی هم حالمو خوب نمیکنه .غیر از اون اتفاقی ک باید بیوفته و منتظرشم.د ...

دقیقا عین من... واسم دعا کنین خیلی منتظرم