banoosima مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 44 عنوان تروخدا بیاین کمک کنین اگه چیزی میدونین 110 بازدید | 7 پست کبا بچشون آب مردارید مادرزادی داشته بعد عملش چیکار کردن لنز گذاشتن یا عینک دادن چند وقت یکبار برای کنترل میبرین؟! 1399/02/08 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar_76 عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 5746 من بابام داشت و عمل کرد از بچه خبر ندارم ✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
banoosima مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 44 من بابام داشت و عمل کرد از بچه خبر ندارم ممنون نه مال بچه ها فرق میکنه با بزرگترها، بزرگا وقتی برمیدارن تموم میشه ولی نوزادها خیلی سخت انگار
سحر۱۳۶۹ عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 446 سلام خانمی ببخشیدشما بیمارستان آیت الله کاشانی سزارین کردین؟رسیدگی و رفتار پرسنل چطور بود؟محیط بیمارستان و اتاقاش چطور بودن؟کدوم دکتر براتون سزارین انجام داد؟ساک بچه هم میدن؟هزینه ای هم میگیرن؟
الیelirrrrrrr عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 40 ممنون نه مال بچه ها فرق میکنه با بزرگترها، بزرگا وقتی برمیدارن تموم میشه ولی نوزادها خیلی سخت انگار عزیز دختر منم همین مشکلو داره لطفا درخواست دوستیمو قبول میکنی
بااانو عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 210 سلام خانمی ببخشیدشما بیمارستان آیت الله کاشانی سزارین کردین؟رسیدگی و رفتار پرسنل چطور بود؟محیط بیمار ... سلام عزیزم شما چیکار کردین؟بچتون عمل شد؟کدوم دکتر و بیمارستان؟هر دو چشمش بود؟میشه یکم راهنماییم کنید؟😔
بااانو عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 210 عزیز دختر منم همین مشکلو داره لطفا درخواست دوستیمو قبول میکنی سلام عزیزم شما چیکار کردین؟بچتون عمل شد؟کدوم دکتر و بیمارستان؟هر دو چشمش بود؟میشه یکم راهنماییم کنید؟😔
بااانو عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 210 ممنون نه مال بچه ها فرق میکنه با بزرگترها، بزرگا وقتی برمیدارن تموم میشه ولی نوزادها خیلی سخت انگار سلام عزیزم شما چیکار کردین؟بچتون عمل شد؟کدوم دکتر و بیمارستان؟هر دو چشمش بود؟میشه یکم راهنماییم کنید؟😔