2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

111 بازدید | 16 پست

خانما تکلیف پیش دبستانی چی میشه الان ثبت نام دارن؟بنظرتون مهر میرن مدرسه؟

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند جا ثبتنام کردم دخترم رو و منتظرم خبر بدند برای مصاحبه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

منم موندم چکار کنم

بنظرتون مثلا تو پاییز یهو راهدبیفته مدارس میشه همون موقع برد بچه و اسم نوشت؟

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
من چند جا ثبتنام کردم دخترم رو و منتظرم خبر بدند برای مصاحبه

خب اگه مریضی باشه چی شهریه و دادین؟

شهریه ها خیلی بالاست،کلاس اول۵/۵😔

والا من میخواستم پیش دبستانی بفرستم غیرانتفاعی و جای خوب ولی مدرسه و میزارم دولتی خوب بنظرم مدارس دولتی بهتره حالا دولتی اینهم پول میگیرن؟😳

خب اگه مریضی باشه چی شهریه و دادین؟

الان که شهریه نمیگیرند.یک بیعانه بدید و رسید بگیرید.

این سال جاری رو هم من هزینه مهد بچه هام رو کامل دادم،نفری چهارتومان.اما نصف سال رو به خاطر آلودگی هوا تعطیل بودند،نصف سال رو هم به خاطر کرونا

باید به مدیر زنگ بزنم تا مبلغ رو پس بده.چون آموزشی در کار نبوده.قانونا باید برگردونند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بنظرتون از اول مهر بازم کلاسا مجازیه؟ یکی بهم گفت فعلا ثبت نام نکن

واقعا شمام ثبت نام نکردین؟

نمیدونم چکار کنم

ثبت نام نکردم،خب اگه غیر حضوری باشه، دولتی ثبت نام میکنم،فعلا عجله نمیکنم

فکر خوبیه منم همین کار و میکنم البته میگن غیردولنی ها تا یه تعداد محدودی ثبت نام دادن،درسته؟

فکر خوبیه منم همین کار و میکنم البته میگن غیردولنی ها تا یه تعداد محدودی ثبت نام دادن،درسته؟

بله تعداد دانش آموز محدوده،اما تا دلت بخواد مدرسه غیردولتی هست فت و فراوون،الان تازه اردیبهشته ،وقت زیاده خداروشکر