2777
2789
عنوان

پخت کیک

285 بازدید | 17 پست

بچه ها من میخوام برا اولین بار کیک درست کنم. اما قالب ندارم. بذارم تو ظرف پیرکس. راحت ازش جدا میشه؟؟ ظرف پیرکس را سروته کنم. کیک سالم از تو ظرف درمیاد؟؟ 

کف ظرف کاغذ روغنی بذار بار اولته مشکل پیش نیاد، کناره هام که با چاقو جدا میکنی برمیگرده چون کفش کاغذ بوده.

حتما کیک کامل سرد بشه بعد برگردون

تو قابلمه بریز اگر قالب نداری

البته قابلمه ای که دسته نسوز باشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو پیرکس نپختم ولی تو قابلمه تفلون و گرانیتی و روهی پختم تو هر 3تا سالم دراومد

پف کیکات نمیخوابه وقتی سرد میشه؟

اینجوری که زیرش عرق میکنه 

عرق چرا کنه؟

من کاغذ میندازم همیشه عرق ندیدم

فرو خاموش میکنم یه ربع تو فر خاموش میمونه بعد درش میارم هیچیش نمیشه

چون معمولا کیک باید به دیواره بچسبه که پف نخوابه موقع سرد شدن

واسه همین میگن دیواره رو چرب نکنید

من خودم امتحان کردم یه بار دوتا قابلمه کیک همزمان گذاشتم فر، یه کدوم چدن و اون یکی رویی بود

هردو برابر پف کرد ولی موقع سرد شدن کیکی که تو قابلمه چدن بود خیلی ارتفاعش کمتر بود از اون یکی

آهان چون من هیچ وقت کاغذ نمیندازم  همون روغن جامد و آرد رو میزنم و دو دقیقه بعد خارج کردن از ف ...

کیک داغ برمیگردونی از هم نمی پاشه!

من یا کاغذ میندازم یا روغن جداکننده که از ترکیب روغن جامد و مایع و آرد درست کردم میزنم