2777
2789
من اوایل که باخیدی دوست شدم فکرمیکردم خیلی عاشق همدیگه هستن ولی رفته رفته نظرم عوض شده سرچیزای الکی ...

اره واقعا همو دوست داریم ولی بی اعتمادیم و خیلی حساس و مغروره خودمم خسته شدم

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
وااا چرااا اینجوری میگی خووو بزار خوش باشن دوتا جوون من خودمم خیلی بچه بازی در میاوردم ولی با کمال ...

من نمیگم خوش نباشن ولی رابطه اشون وببین تاکی بچه بازی قهروکات کردنای الکی؟

ادم بایدمنطق وعقل داشته باشه بادل تصمیم که بگیری به هیچ جایی نمیرسی 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ما بعد ۳ سال مجازی همو دیدیم باورت میشه😲؟ خیارشوخان سرباز بود نمیتونست بیاد بعدشم پول تو جیبش ...

جااان😲چند ساله باهمین؟😂😂

من ی سال بعد دیدمش😂😂با پول تو جیبی هاش

من نمیگم خوش نباشن ولی رابطه اشون وببین تاکی بچه بازی قهروکات کردنای الکی؟ ادم بایدمنطق وعقل داشته ...

با عقلم کسی ب جایی نرسیده باور کن... چار روز دگ حسرت ب دل میمونه ب خودش میگ من یکی رو میخواستم ولی نشد بهش برسم

البته من مخالف اینکارشونم ک قهر کنن😐 من خودم بچه بازی درمیارم از همه ما بلاکش میکنم دوساعت دگ زنگ میزنم براش جیغ میزنم چقد من خنگم اخه خخ😂

با عقلم کسی ب جایی نرسیده باور کن... چار روز دگ حسرت ب دل میمونه ب خودش میگ من یکی رو میخواستم ولی ن ...

دوس نداری اون بیاد سمتت ب جا اینکه تو بری زنگ بزنی بهش؟🙁

جااان😲چند ساله باهمین؟😂😂 من ی سال بعد دیدمش😂😂با پول تو جیبی هاش

۴ ساله باهمیم

این عن اقا خسیس بود پول درنمیداد

پول داشتا ولی میخواس مثلا زیادی خرج کنه برام میگف باید جمع بشه😂سر ی جریانی مجبور شد برام طلا بخره البته من برنداشتم ازش گفتم شب خاستگاری رسمی بیار🤐

۴ ساله باهمیم این عن اقا خسیس بود پول درنمیداد پول داشتا ولی میخواس مثلا زیادی خرج کنه برام میگف ب ...

ماام ۴ ساله😁

دیونه😂😂😂😂

دوس نداری اون بیاد سمتت ب جا اینکه تو بری زنگ بزنی بهش؟🙁

چرا اونم میاد...ایندفه گیر تو الکی بوده واقعا عین خودمی خخخ

برو زنگ بزن بهش جواب ک داد حرف نزن  هی زنگ بزن جواب ک داد حرف نزن😐خخخخ وای خدایا دارم کارای خودمو رو توهم پیاده میکنم😂

بعدم بیخیال بابا مگ صف نونواییه؟ ک نوبتی باشه

برو ب حرف دلت گوش کن زنگ میزنی بهش یا بیام بزنمت؟😐😠😠😠

با عقلم کسی ب جایی نرسیده باور کن... چار روز دگ حسرت ب دل میمونه ب خودش میگ من یکی رو میخواستم ولی ن ...

من قسم میخورم فرداروزی این دونفرازدواج کنن یه لیوان اب خوش ازگلوشون پایین نمیره ازاینجوررابطه هازیاددیدم بهم دیگه اعتمادندارن به کجامیخوان برسن؟

مطمئن باش حسرت به دل نمیمونه خیلی بهترشوپیدامیکنه 

من فقط خواستم راهنماییش کنم تصمیم اخرباخودشه که چیکارکنه 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

چرا اونم میاد...ایندفه گیر تو الکی بوده واقعا عین خودمی خخخ برو زنگ بزن بهش جواب ک داد حرف نزن &nbs ...

بیا بزن چون نمیرم 😂😂😂

کاری کردم ک عاشق همین خنگول بازیام شده ی روز جدی باشم میگه توروخدا جیغ بزن😐 الانا ک دگ خیلی وابستمه ...

خوشبخت بشین الهی گلم😂😂😘

من قسم میخورم فرداروزی این دونفرازدواج کنن یه لیوان اب خوش ازگلوشون پایین نمیره ازاینجوررابطه هازیاد ...

تو واقعیت بهتره ولی از ی طرف دوسش دارم از ی طرفم نمیخوام رابطمونو از ی طرفم نمیتونم با کس دیگه ای ازدواج کنم درگیر عشق اول🙁