2777
2789
ارهه همین الان دیوونه وار دوسش دارم اما غرورم مهمه خیلیییی مهمه

ن دگ ی جای کارت داره میلنگه

ببین وفتی عاشقش باشی میشینی با خودت فک میکنی میگی من ک اول و اخرش با اینم هیچ راه دگ ای ندارم پس چرا بیخودی قهر کنم؟؟ چرا از بودن کنارش لذت نبرم؟

اگ غرور داشتی یکم ب فکر اون دل صاب مردت بودی نمیزاشتی از عشقت دوری بکشی:/ اونم تنگ شه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خودش گروه مجازی دانشگاه رفته بود ب من نگفته بود 😒 من گروه دوستانم رفتم چند روز بعد فهمید گفت ...

به نظرم کلا کات کنین شمادوتاخیلی به بچه بازی میگیریدرابطه رو هنوزبه بلوغ فکری وعقلی کامل نرسیدید

اگه ازدواج کنین خیلی به مشکل برمیخورین وازدواج کوتاه مدتی خواهیدداشت 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

برومشاوره بهت میگه چرا.ته تهش شانس بیاری بهت خیانت نکنه.دخترامون خیلی ساده ان.عزیزم براازدواج خیلی معیاراهست که بایدببینیشون.فقط دوستت دارم دو روزه نیست.زیریه سقف که بری خودواقعی ادمانشون داده میشه.مواظب آینده زندگیت باش.

به نظرم کلا کات کنین شمادوتاخیلی به بچه بازی میگیریدرابطه رو هنوزبه بلوغ فکری وعقلی کامل نرسیدید اگ ...

کات کردیم دیگه😐اگه اگه بیاد میخوام شرط بزارم

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
به نظرم کلا کات کنین شمادوتاخیلی به بچه بازی میگیریدرابطه رو هنوزبه بلوغ فکری وعقلی کامل نرسیدید اگ ...

وااا چرااا اینجوری میگی خووو

بزار خوش باشن دوتا جوون

من خودمم خیلی بچه بازی در میاوردم ولی با کمال پررویی بر میگشتم سرجام😐 بخدا اگ رابطه بخاد سرد شه خیانت میبینی داغون میشی من ی بار دیدم سر غرور مسخرم... من ک طرف دار عشقم ادم  باید رو دلش تصمیم بگیره😍 البته اگ طرفم عاشقش باشه

برومشاوره بهت میگه چرا.ته تهش شانس بیاری بهت خیانت نکنه.دخترامون خیلی ساده ان.عزیزم براازدواج خیلی م ...

مرسی گلم 😘

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
برومشاوره بهت میگه چرا.ته تهش شانس بیاری بهت خیانت نکنه.دخترامون خیلی ساده ان.عزیزم براازدواج خیلی م ...

من اوایل که باخیدی دوست شدم فکرمیکردم خیلی عاشق همدیگه هستن ولی رفته رفته نظرم عوض شده سرچیزای الکی کات میکنن ودعواشون میشه وبهم اعتمادندارن 

چندساله باهم دیگه هستن ولی هنوزهمونمیشناسن 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

اووو شماام دورین ک 😂😂

اره ما بعد ۳ سال مجازی همو دیدیم باورت میشه😲؟

خیارشوخان سرباز بود نمیتونست بیاد بعدشم پول تو جیبش نبود😐😑خیلی عنه وایسا برم بهش چارتا چی بگم بیام😭😅