2777
2789
عنوان

نوزاد ۴ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 29 پست
من دخترم دوماهگی اینطور شد و بغلش میکردم شیر بخوره فقط جیغ میزد ولی علتش کم بودن شیر من بود سیر نمی ...

اینم یه مدت بود خوب شده بود باز از پریروز اینطوری شد.غذا هم خورشت کرفس خوردم.اصلا نمیدونم‌چه کار کنم.شیرمم خیلی زیاده

و خدایی که به شدت کافیست....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم یه مدت بود خوب شده بود باز از پریروز اینطوری شد.غذا هم خورشت کرفس خوردم.اصلا نمیدونم‌چه کار کنم ...

بعضی چیزا رو خودمونم نمیدونیم که خوب بوده یا نه

مثلا من چون طبع دخترم سرد بود خودمو بسته بودم به خرمالو

به دکترش گفتم فکر کردم تاییدم میکنه، گفت حتی یه دونه هم نخور چون هم شدیدا نفاخه و دلدرد میگیره هم خیلی شیر رو بدبو میکنه

دقیقا همون روزا شیرش میدادم گریه میکرد و میخورد من نمیدونستم بخاطر اون بوده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
دیگه درست نشد؟این فقط تو خواب شب تا صب خوب میخوره.اصلا تو بیداری نمیخوره

مال منم  اولا فقط تو خواب شیر میخورد.

بعد از یه مدت تو خواب هم نخورد.

من نتونستم تحمل کنم و بهش گشنگی بدم.

اگه یکی دو هفته تحمل میکردم شاید خوب  میشد.

بدبختی شیشه هم نگرفت.

تا الان که ۱۹ ماهشه با سرنگ بهش شیر خشک دادم.

بعد از واکسن ۴ ماهگی اینجوری شد.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
این بچه های امروزی نمیدونم چرا اینطورین

نمیدونم والا.

میخوان ما رو دق بدن  

تو هم زیاد حساس نباش.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
هفته ی پیش سونو داد.کلیه ی چپش کوچیکه

سلام میبخشید من در یک تاپیکی دیدم شما با حمیدرضا مفرد جرلحی بینی انجام دادین بهتون درخواست دوستی میدم اگه لطف کتین جواب بدین فقط چند دقه وقتتوتو بگیرم باتشکر

سلام میبخشید من در یک تاپیکی دیدم شما با حمیدرضا مفرد جرلحی بینی انجام دادین بهتون درخواست دوستی مید ...

بله عزیزم.۱ مرداد ۹۵ عمل کردم.طبیعیه بینیم.میخوای بیا توی تلگرام این آیدیمه.@taranehna70

سلام.نوزاد منم سپسیس شد و بستری و الان شکرخدا مرخص شده و یه دوره داروی داخل منزل استفاده کردیم.دیگه ...

عزیزم‌پسر من الان ۷ ماه و ۱۰ روزشه.خداروشکر خوبه از همه لحاظ.من از همون بدو مرخص شدن تحت نظر دکتر قرار دادم.اوایل هرماه بود ویزیت الان هر دو ماه.crp نوزادتون چقد بود که بستری شد؟