2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

72 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان کسی هست که کیست تخمدان داشته باشه؟بنظرتون کیست باعث جوش میشه؟مخصوصا جوشی که به درمان مقاومت نشون میده؟

جوشای من قرمزه و سه ساله دارم الان سونو دادم گفت کیست ۳۰mmداری بنظرتون تین کیست باعث جوشام بوده؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم چراسیاهدونه و عسل استفاده نمیکنی من و خواهرم استفاده کردیم و همچنین کسایی دیگه و به سرعت نتیجه گرفتیم و کیستمون دفع شد،، خودم طی یک ماه دفع شد بدون استفاده از داروهای شیمیایی که دکتر داده بود. معجزش رو به شخصه دیدم تو خیلی از موارد

فقط برا کسیت نیس برا همه بیماری خوبه ما که کل خانواده چه مرد چه زن استفاده میکنیم.

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  
ینی جوش داشتی دلیلش هم کیست بود؟ الان چی جوشات و کیستت خوب شده؟

ببخشید تنبلی تحمدان داشم جوشایه بزرگ و مقاوم  ولی کیست هم خیلی تاثیرداره ..داروهارو ک مصرف میکنم خیلی عالی شد هیچی ندارم ..میترسم قط کنم دوباره برگردن

چجوری باید استفاده کنم ؟

برای درست کردن عسل و سیاهدونه باید نسبتشون یک چهارم باشه، یعنی سه قاشق عسل با یه قاشق سیاهدونه ، سیادونه رو نیم کوب میکنی و فورا میریزی توی عسل چون سیاهدونه اگه کوبیده بشه و چن دقیقه بمونه فورا سمی میشه و گاز مونوکسید تولید میکنه، و زمانی که سریع با عسل مخلوط بشه این اتفاق براش نمی افته،،، بعد هر روز یه قاشق مربا خوری استفاده کن.سعی کن هر روز سر ساعت خاصی خورده بشه

حتما هم از عسل طبیعی استفاده کن خب عسل الکی که خاصیتی نداره.

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت