2777
2789
عنوان

میشه گفت حسودیم شد🙁

967 بازدید | 58 پست

خواهرم ۳ساله جداشده دخترش اونموقع ۳سالش بود به جای مهریه آوردش هرچی گفتیم نیار بازم اوردش بدون هیچ درآمدی پدرمم فوت کرده شوهرشم یه آدم آشغال لات بی سروپا به هوای بچه کلی بلاسرش اورد بگذریم الان ۵ماهه دخترعموم بادوتابچه طلاق گرفته بچه هارونیارود یجورایی خواهرم شده درس عبرت😏

امروزخبردارشدم ازدواج کرده اونم پسرعمم گرفتش پسر خوبیه حسودیم شد گفتم چرا خواهرمن ک خوشگل تر ازاونه چرابایدبره اونوبگیره چون بچه نداره دست خودم نیس اعصابم ازحرف حدیث وطعنه هاخوردشده مخصوصن شوهرم ازوقتی خواهرم طلاق گرفته بدجورزبون خودشوخانوادش درازشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت هم پشیمون شد ازینکه اورده بچشو؟؟ فک نکنم هوس شوهر کنه با اون اولی.... خانواده شوهرت هم خیلی بی معرفت هستن ها این اتفاق تلخ طعنه زدن داره؟! 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یعنی زندگی ی خواهر تو زندگی خواهر دیگه هم اثر میزاره

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

مگه نمیگی شوهر خواهرت یه لات بی سر و پاست ؟؟؟؟ خواهرت باید میذاشت بچه اش با همچین پدری بمونه ؟؟

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

ب شوهرت چ ربطی داره خاهرت جدا شده مگه جدا شدن عیبه ک بخان طعنه بزنن ادمیزاد اشتباه میکنه نباید ی اشتباه رو ادامه داد ک جدا شده راحت شده بعدم چرا دخترشو بسپاره ب یه لات بی سرو پا بنظرم کار خیلی خوبی کرده اورده

خداجونم‌شکرت

ربطی نداره بنظرم خوب کرد که بچه رو اورد .بچه از همه چی مهمتره .خود من با وجود بچه ۱۱ ساله ازدواج مجدد کردم احتمالا پسر عمه شما به ایشون علاقمند بودن نه خواهر شما .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خودت میگی شوهرش یه ادم لات و بی سر پاس بود 

چطور جگر گوششو میسپرد به اون و میومد؟؟؟

ادم وقتی بچه دار میشه دیگه باید از خود گذشتگی کنه چون اون بچه بی گناهه و به خاست خودش نیومده به این دنیا که واسه خوشبختی خودمون ولش کنیم به امان خدا

خواهرت کار درستی کرده 

با این حرفاتون دلش و نشکنین لطفا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔