2777
2789
عنوان

افطاری

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 19 پست
مهمونی دوست داری؟؟خوشبحالت ایکاش منم دوست داشتم ...متنفرم متننننفر همش باید تو آشپز خونه کار کنی که ...

واقعا از مهمونی رفتن و مهمونی دادن لذت میبرم. 

خانواده خودم خیلی اهل مهمونی هستن. ولی خانواده شوهرم نه! 

گاهی میشه چند سال خونه خواهر شوهرام نرفتیم چون دعوت نمیکنن و بارها تو حرفاشون گفتن که حوصله مهمونی ندارن و چیه یه عدده خودشونو تلپ میکنن خونه یکی دیگه و... 

ولی من یکی از شادیهای زندگی رو مهمونی و دورهمی میدونم.   البته خانوادگی سعی می‌کنیم مهمونی هامون به دور از ریخت و پاش و تجملات باشه که میزبان خسته نشه و توی دردسر زیادی قرار نگیره

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا از مهمونی رفتن و مهمونی دادن لذت میبرم.  خانواده خودم خیلی اهل مهمونی هستن. ولی خانواده ...

خوشبحاااالت

من برعکسم😅شاید خواهرشوهرتم

خیلی خوب ادم از یه چیزی لذت ببره

ما دقیقا خانوادگی خیلی خوشمون نمیاد در عوض خانواده همسرم ثواب میدونن و وااااجب

چرا همیشه ادما برعکس با هم ازدواج میکنن

خوشبحاااالت من برعکسم😅شاید خواهرشوهرتم خیلی خوب ادم از یه چیزی لذت ببره ما دقیقا خانوادگی خیلی خ ...

شايد واقعا خواهر شوهرم باشي   

خانواده من شامل خواهر و برادر و خاله و دايي و كل بچه هاشون پايه مهموني و دورهمي رفتن هستن

افطاري ماه رمضون هم جزء واجباتمون بود كه متاسفانه امسال محروم هستيم ازش

شوهرم اوايل غر ميزد و ناراحت بود ازين وضعيت .. چون خودشون شايد سال تا سال هم خونه خاله يا دايي ها نميرفتن . ولي من حداقل سالي چهار بار خونه خاله يا دايي دعوت ميشدم .. خونه خواهر برادرم كه ديگه حداقل ماهي يه بار بود

ولي كم كم اون هم عادت كرد به اين نوع زندگي و الان بعد 14 سال خيلي ناراحته از اينكه خانواده خودش مهمون رو زحمت ميدونن و اينقدر رفت و آمدهاشون حتي در حد خواهر برادر هم كم رنگه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شايد واقعا خواهر شوهرم باشي     خانواده من شامل خواهر و برادر و خاله و دايي و كل بچه هاش ...

ان شاءالله همبشه خوش باشین

ایکاش منم ابنطوری میشدم فعلا که سه سال عادت نکردم