2777
2789
عنوان

عفونت ادراری در بارداری

310 بازدید | 14 پست

سلام من هفته ۲۲ بارداری ام ...علایم عفونت ادراری دارم تمروز آز ادرار دادم ۵ روز دیگه جوابش آماده میشه....میخام بدونم آیا این حالت اورژانسیه ؟حتما الان برم اورژانس یا منتظر جوابش باشم؟

آخه میگن خطر سقط و عفونت کلیه و اینا پیش میاد میترسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا فهمیدی عفونت ادراری داری ؟؟ علایمشو میگم .من از دیشب کلیه هام درد میکنه نمیدونم واسه عفونت ادراریه یا چیز دیگه 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
اگه درمان نشه خطر داره..ولی ۵ روز مشکلی نداره..بعد جرا ۵ روز اینقدر دیر؟ ینی تاریخ رو برگه ازمایشت ز ...

عاره زده ۱۲ ام آماده میشه...کشت هم بود ولی بقول شما نمیدونم چرا انقد دیر ج میدن

از کجا فهمیدی عفونت ادراری داری ؟؟ علایمشو میگم .من از دیشب کلیه هام درد میکنه نمیدونم واسه عفونت اد ...

ببیناز دیروز صب بیدار شدم اول مث درد پریودی داشتم بعد خوب شد ولی از عصر دیروز تا الان درد خفیف بالای استخون آلت تناسلی دارم که موقع ادرار هم هست.....دیروز دردم کلا دور کمر و پشت و اینا بود.....البته منم جواب نگرفتم که مطمئن بشم دارم ولی چون قبلا تجربه کردم احتمال زیاد میدم که عفونته

عاره زده ۱۲ ام آماده میشه...کشت هم بود ولی بقول شما نمیدونم چرا انقد دیر ج میدن

عزیز اون تاریخ و الکی میزنن فردا زنگ بزن ازمایشگاه احتمالا جوابش اماده باشه.اگه ازمایشگاه بیرون ازمایش داده باشی حتی برای کشت هم ک قدیما ۳ روز زمان بود الان ی روزه جواب میدن

ولی در کل جای نگرانی نیست.منم تجربه داشتم

در اصل بیشتر نگرانی های بارداری الکیه.من ک ی اتفاقایی هم برام افتاد و حدود دو لیتر اب دفع کردم ولی خب خداروشکر بچه سالم بود

ببیناز دیروز صب بیدار شدم اول مث درد پریودی داشتم بعد خوب شد ولی از عصر دیروز تا الان درد خفیف بالای ...

اهان نه من اینطوری نیستم فقط کلیه هام مخصوصا سمت چپ خیلی درد میکرد از دیروز تا حالا 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت