2777
2789
عنوان

مشورت علمی

84 بازدید | 14 پست

سلام 

نظرتون راجع به دکترا خوندن چیه البته تویه رشته های درجه دو مثل مهندسی شیلات؟

تا حالا با ارشدش دنبال کار نرفتم اما شوهرم میگه بخون

بنظرتون چیکارکنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی هزینه داره خوب تحقیق کن آزاد و سراسری نداره کلا دکترا گرونه

آره الان یادم اومد تز ارشدم واسه آزمایش 5 تومن خرج کردم و استاد راهنمام چهارصد تومن دادخ بود!

آره الان یادم اومد تز ارشدم واسه آزمایش 5 تومن خرج کردم و استاد راهنمام چهارصد تومن دادخ بود!

حالا پنج تومن ک هیچی نیست برای دکترا  پیام نور رشته های انسانی ک معمولا ارزون تره ترمی  پنج تا شیش تومنه  برای غیر انتفاعی هم ترمی هفت تا هشت ملیون  تازه پایان نامه  و کتاباش ورفت و آمد و.... که جای خود داره

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست
حالا پنج تومن ک هیچی نیست پیام نور رشته های انسانی ک معمولا ارزون تره ترمی  پنج تا شیش تومنه &n ...

درسته و با توجه به گرونیا و نداشتن شغلم فک کنم باید بیشتر راجع بهش فکر کنم

من کنارش زبانم خودم خوندم اما به بچه های کوچیک میتونم درس بدم مدرک TTC دارم که درآمدی نداره تازه آمار و SPSS هم بلد نیستم که تویه تحقیقا زیاد بکار میره

چقد بیسوادما!

درسته و با توجه به گرونیا و نداشتن شغلم فک کنم باید بیشتر راجع بهش فکر کنم من کنارش زبانم خودم خوند ...

دختر دست رو دلم نزار من از تو بد تر  انقدر غصه میخورم چبکار کنم کار کجا برم درس بخونم؟ بازم نخونم ؟ خیلی بلاتکلیفی تو این شرایط مملکت بده

دختر دست رو دلم نزار من از تو بد تر  انقدر غصه میخورم چبکار کنم کار کجا برم درس بخونم؟ با ...

من سنی ازم گذشته از بچگی شاگرد اول بودم موقع کنکور ما همین رشته ها هام سخت بود و کلاسای لیسانس پر بودن

اما حالا یه خانم خانه دار و تحصیلکردم که نمیتونم یه هزارتومنی دربیارم

دوس داشتم جلو همسرم و خانواده خودم و ایشون خودساخته دیده بشم اما بلاتکلیفم

من سنی ازم گذشته از بچگی شاگرد اول بودم موقع کنکور ما همین رشته ها هام سخت بود و کلاسای لیسانس پر بو ...

اوضاع بده و خواهرانه میگم محیط کار داغونه خیلی سخته جای خوب و بدون جنگ اعصاب پیدا کنی من فوقمو گرفتم کار نبود مجبور بودم برم جاهای پایین ک ربطی به درسم نداره کار کنم و ادمایی میومدن ک در شان من نبود حتی هم کلام بشم باهاشون  و چقدر اذیت میکردن ..واقعا خونه موندن بهتره اعصاب ادم راحت تره

اوضاع بده و خواهرانه میگم محیط کار داغونه خیلی سخته جای خوب و بدون جنگ اعصاب پیدا کنی من فوقمو ...

چقدر خوبه که ارشدو گرفتی. دکترا نمیخونی؟

من مراحله و چالش اولم موندم چه برسه محیط کار و آدمایی که ظاهراً دوستن و بدی میکنن یا آقایونی که چشم آلوده دارن 

چقدر بده که اوضاع بده و امید کمی هست

چقدر خوبه که ارشدو گرفتی. دکترا نمیخونی؟ من مراحله و چالش اولم موندم چه برسه محیط کار و آدمایی که ظ ...

نه پولش رو واقعا ندارم چون آزاد بخوام برم صدو خورده ای  میشه حداقل ...فعلا گیر کار کردنم که اونم انقدر سر کار قبلی داغونم کرد همکار و مدیر که روزی هزار بار لعنت میکنم  میگم فعلا بمون خونه

نه پولش رو واقعا ندارم چون آزاد بخوام برم صدو خورده ای  میشه حداقل ...فعلا گیر کار کردنم که اون ...

میفهمم عزیزم .خدا بزرگه تو بهترین خودت باش و لعنتم نفرس محیط و شرایط هم مقصره

میفهمم عزیزم .خدا بزرگه تو بهترین خودت باش و لعنتم نفرس محیط و شرایط هم مقصره

واقعا تو ایران کار کردن سخته  اعصاب میخواد ...مریضن بعضیا مدیر و همکارم دوست شده بودن از کار میزد مینداخت گردن من  یا هی میگفت فلانی سلام نمیکنه منم چون سنم کمتر بود مدیر میگفت ادب و روابط اجتماعی کار کن منم عصبانی شدم هر دو رو از خجالتشون در اومدم  گفتم کار من کجا رسیده با فوق لیسانس باید به یه فسیل معلوم الحال احترام بزارم  شرکتتون بمونه مال خودتون  استعفا دادم بعدم کرونا اومد در حال ورشکستگیه خدا جای حقه  

واقعا تو ایران کار کردن سخته  اعصاب میخواد ...مریضن بعضیا مدیر و همکارم دوست شده بودن از ...

کرونا روی بعضی کارفرماها که با رانت یا پارتی یا سرمایه خانوادگی بجایی رسیدنو خوب کم کرده!    

اما مشکل ما همینه که کلی درس خوندیم سختی کشیدیم بعد انتظار دارن در حد علامه دهر بلد باشیم و در حد چندغاز حقوق بگیریم و بروی همکارا و شوخی های نچسبشون لبخندم بزنیم.

هیچوقت بخاطر منافع زود گذر با مدیر یا همکار دوس نشو عزت نفست مهم تره آبجی