2777
2789
عنوان

افطاری

124 بازدید | 14 پست

فرداشب مهمان دارم تولدشوهرمم هستش

میخوام سوپ جوبزارم بابرنج ومرغ کنارش زولبیاوبامیه وسبزی وپنیروخرماو....هست بعدافطارهم هندونه وکیک بیارم خوبه یانه؟حالابه نظرتون دسرنمیخواد؟دسرچی درست کنم ؟شوهرم میگه شلوغ میشه نمیخورن

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم دسر حتما درست کن 

و میوه هم بزار بجز هندونه

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

فرنی وشعله زرد

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
ژله بذار راحتم هست

اره خودمم نظرم همین بود

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
خوشبحالتون دورهمی دارین من از روز مادر تا حالا مهمونی نرفتم الانم ک همسایه مون کرونا گرفته هی میره ...

فکرکن مهمونام مادرشوهرم هستن که ازطبقه پایین میخوان بیان بالا 😁😁😁😁

یه دسر هست که میتونی هم دسر داشته باشی هم هندونه رو حذف کنی ، از این گرمک نارنجیا بخر توشو با پاناکوتا و میوه کیوی و توت فرنگی و انبه یا میوه زرد رنگ دیگه که تکه تکه کردی پر کن بذار ببنده قاچ قاچ بذار سر سفره خیلی خوبه همه هم دوست دارن رنگشم قشنگه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
فکرکن مهمونام مادرشوهرم هستن که ازطبقه پایین میخوان بیان بالا 😁😁😁😁

همونم مهمونیه

ما تو شهر غریب پوسیدیم بخدا

دلم میخاد برم سفر برم مشهد پیش خانواده م

خوشبحالتون قدربدونین

ایشالا همیشه با دل خوش معمونی باشه عزیزم

دعا کن زودتر این ویروس بره با خیال راحت همه برن مهمونی

زندگی مسالمت امیز با کرونا برقرار کردین🤔

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
همونم مهمونیه ما تو شهر غریب پوسیدیم بخدا دلم میخاد برم سفر برم مشهد پیش خانواده م خوشبحالتون قدر ...

راست میگی عزیزم انشاا...ریشه کن بشه کرونا