2777
2789
فقط خدا میدونه تاریخش رو 

نه نه عزیزم .اون که غقط خدا میدونه وقتش رو زمان ظهور هست 

اخرالزمان توضیح دادم یعنی زمان بعد از امدن اخرین پیامبر که از بعد حضرت محمد میشه اخر الزمان ولی به معنای نزدیکی به ظهور میشه الان زمان ما اما اینکه الان ظهور بشه یا صد سال بعد یا کی خدا میدونه ولی دوره ای که توش هستیم اخرالزمان نام داره

فقط خدا 
ظهور همون اخرالزمانه

وای نه بابا امام زمان ظهور می‌کنند چهل سال امامت می‌کنند بعد شهید میشن بعد آخر زمان هست و قیامت میشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه بابا امام زمان ظهور می‌کنند چهل سال امامت می‌کنند بعد شهید میشن بعد آخر زمان هست و قیامت میشه

۴۰ سالللل؟ کی گفته؟😒🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بعد شهادتت حضرت بحث رجعته

یکی یکی اماما حکومت میکنن

مونده تا قیامت‌

منظورم اینه الان اخرالزمان هستنش ولی ظهور رخ نداده

ب لغت فک میکنیم اخرالزمان ینی قیامت ولی اینطور نیس

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !
من از کسی که اطلاعاتش دراین باره زیاد هست فهمیدم 

اون کس حتما اشتباه گفتن😐😐😐🎈ادم که همه چیو باور نمیکنه و نشر نمیده عزیزم

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ما الان در آخرالزمان داریم زندگی میکنیم. بعدش ظهور میشه و وقتی حجت خدا روی زمین نباشه قیامت میشه و هیچ موجود دیگه ای زنده نمی مونه. 

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔